Mummotunneli: 26.6. Sallad ft. Meiju Suvas

Wed Jun 26 2024 at 06:00 pm to Thu Jun 27 2024 at 03:00 am

Mummotunneli | Helsinki

Mummotunneli
Publisher/HostMummotunneli
Mummotunneli: 26.6. Sallad ft. Meiju Suvas
Advertisement
Meiju Suvas
Tahdon Sinut! Siitä kaikki alkoi. Vuosi oli 1982. Meiju tahtoi ja niin teki yleisökin: kappale oli pitkään listaykkösenä ja sinkun kääntöpuoli Oot paha kakkosena. Seuraavaksi levytettiin pitkäsoittolevy Meiju, joka myi hetkessä platinaa.
Syksy 2022 toi Meijun jälleen kirkkaimpiin parrasvaloihin: hän loisti supersuositun Vain elämää -ohjelman tähtenä. Meiju nähtiin myös Tähdet Tähdet -ohjelmassa keväällä 2023.
Meijusta on vuosien saatossa kehkeytynyt monipuolinen artisti, joka hallitsee kevyen musiikin tyylilajit laidasta laitaan. Meiju on tyylitaituri ja erinomainen tunnelmanluoja. Illan show koostuu Meijun lukuisista hittibiiseistä ja parhaimmista coverbiiseistä. Festivaalit, ravintolat, laivat ja vaikkapa opiskelijaillat biletyksineen – unohtamatta erilaisia yritysjuhlat – ovat Meijulle tuttuja estradeja.

Sallad
Sallad on kuusihenkinen yhtye, joka perustettiin keväällä 2005. Ideana oli perustaa yhtye, joka pystyisi soittamaan kaikkia mahdollisia tyylilajeja bilemusiikista rockiin ja perinteisestä tanssimusiikista jazziin. Vuosien varrella yhtye on hioutunut timanttiseksi kokonaisuudeksi!
Salladin jäsenten kokemus muusikkoina on huimaava! He ovat esiintyneet Suomen kärkiartistien ja bändien kanssa. Näihin lukeutuvat muun muassa Anna Puu, Anna Abreu, Poets Of The Fall, Mikko Leppilampi, Sani, Chisu, Kaija Koo, Mariska, The Crash, Jenni Vartiainen, Pauli Hanhiniemi, Olavi Uusivirta, Jussi Raittinen jne.
Showtime on n. klo 21:30 alkaen.
Pääsyliput 12,00€ / hlö klo 20:00 alkaen.
Ikäraja 24-vuotta.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Mummotunneli, Alexandersgatan 46, FI-00100 Helsinki, Suomi,Helsinki, Finland

Discover more events by tags:

Art in HelsinkiLiterary-art in Helsinki

Sharing is Caring: