Mudhoney [support: Skinny Violet] - VEGA - Få billetter

Thu Sep 29 2022 at 08:00 pm to 11:00 pm

VEGA | Copenhagen

VEGA
Publisher/HostVEGA
Mudhoney [support: Skinny Violet] - VEGA - F\u00e5 billetter
Advertisement
Mudhoney - Grungekongerne antænder VEGA
Døre: 20.00
Koncertstart: 21.00
Billetpris: 265 kr. inkl. gebyr
Mudhoney var med til at kickstarte en epokegørende tid for rockmusikken, der senere fik genrebetegnelsen grunge. Da bandet gæstede Loppen tilbage i 2018 fik de sveden til at dryppe fra loftet med deres vanvittige nærvær og intensitet. Gaffa kvitterede med seks stjerner og skrev:
“Trommesoloer fløj os om ørerne, støjende guitar og Marks Arms skrigende vokal beviste, at Mudhoney er helt ligesom de var, dengang for mange år siden – de er bare bedre i dag.”
Med deres beskidte landing af psykedeliske 60’er toner og syrerock har kvartetten i årtier antændt spillesteder overalt i verden med et skud rå energi og en fontæne af skærende guitarriffs. Grungeguden Kurt Cobain rangerede dem tilbage i start 90’erne blandt toppen af grungerockens inspirationskilder.

Bandet udgav i 2018 deres ellevte studiealbum, Digital Garbage, der modtog flotte anmeldelser fra både Rolling Stone og Pitchfork som skrev: “The Seattle scuzz-punk pioneers deliver a grave diagnosis of a festering societal condition.”
Det amerikanske Mudhoney startede deres rockeksperimenter tilbage i 1988 og udgav deres selvbetitlede debutalbum året efter. I årtier har det legendariske band udforsket deres hårdtslående grungeinficerede rockunivers.

Support: Skinny Violet
Den energiske garage rock duo Skinny Violet har rumsteret i den danske undergrund i flere år og har gjort sig bemærket med flere stærke singler og sprængfyldte liveoptrædener.
Duoen består af makkerparret Amalie Kruse og Ulf Hove, der tilsammen skaber en mur af skrigende guitarer, tunge riffs og buldrende trommerytmer. Lyden er smadret og byder op til fest med sit høje tempo.
Trods kun 2 medlemmer er duoen kendt for deres eksplosive liveshows med 200 km/t.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

VEGA, Enghavevej 40, Copenhagen, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: