Misty Coast / BLÅ

Thu Oct 07 2021 at 08:00 pm

BLÅ | Oslo

BL\u00c5
Publisher/HostBLÅ
Misty Coast \/ BL\u00c5 Drømmepop på sitt beste
MISTY COAST
Torsdag 7. Oktober 2021 | 20:00 | 250kr | id:20
Misty Coast er drømmepop-barnet til Linn Frøkedal og Richard Myklebust, kjent fra støyrock-bandet The Megaphonic Thrift. Etter ti år på veien med forsterkere skrudd på 11, turnéer med store indiehelter som Dinosaur Jr og Steven Malkmus, Spellemannpris på hylla, lettere tinnitus og strøjobber hjemme for å spe på rockelønnen, bestemte Frøkedal og Myklebust seg for å justere oppskriften og koke i hop et nytt heksebrygg.'
Denne gangen skulle ikke det vakre skjules bak et teppe av støy, men popmelodien skulle få ligge oppå pleddet. Siden Misty Coast sitt debutalbum fra 2017, har bandet vært på omfattende turnéer i Japan, UK og Europa, spilt en rekke klubbkonserter og festivaler i Norge, vært nominert til Spellemannprisen og høstet strålende kritikker i inn- og utland.
Misty Coast er kjent for sine sterke gitarhooks, sløye basslinjer og fengende, drømmende vokalmelodier, og man kan dra paralleller til band som Cocteau Twins og Broadcast. Legendariske Ben Willmott fra Electronic Sound Magazine beskriver musikken til Misty Coast som “Sonic gorgeousness” og God Is In The TV Zine proklamerte “live they are one hell of a rock band!” etter bandets Øya-konsert.
Duoen er nå aktuelle med sitt tredje album “When I Fall From the Sky”, som ble sluppet på Fysisk Format 16. April 2021
www.ticketmaster.no
www.blaaoslo.no

Event Venue & Nearby Stays

BLÅ, Brenneriveien 9C, Oslo, Norway

Tickets

Sharing is Caring: