Mindfulness med Medisinsk yoga - 8 formiddager - Oppstart 25.04.2023

Tue Apr 25 2023 at 01:30 pm to 04:00 pm

Medisinsk Yoga og Mindfulness Oslo | Oslo

Medisinsk Yoga og Mindfulness Oslo
Publisher/HostMedisinsk Yoga og Mindfulness Oslo
Mindfulness med Medisinsk yoga - 8 formiddager - Oppstart 25.04.2023
Advertisement
Kurset har fokus på stress og stress reduksjon.
Vi vil utforske mindfulness som metode, med meditasjoner og øvelser til hjelp i hverdagen.
Vi gjennomgår enkle MediYoga øvelser knyttet til stress og muskelspenninger.
Alle kan delta - øvelsene blir tilpasset. Ingen forkunnskap er nødvendig.
Anbefales til deg som er interessert i å lære om mindfulness og medisinsk yoga, med øvelser som kan hjelpe deg å finne roen i en stressfull hverdag.
Kurset er også for deg som trenger et pusterom i hverdagen der du kan finne ro og lade opp batteriene.
Mindful guidet lyd meditasjon med gong og andre meditative instrumenter blir tilbudt på de fleste av samlingene. Det har vært et populært innslag fra tidligere kursdeltakere. Mange opplever dyp avspenning når de påvirkes av disse tonene og vibrasjonene - en deilig pause fra hverdagens stress.
Kan hjelpe ved stressrelaterte lidelser som rygg/nakke plager, ulike typer smerter, søvnløshet, hodepine, pustevansker, indre uro m.m.
Kursholder: Eva Edwin, MediYoga lærer og terapeut, mindfulness instruktør, hypnoterapeut, spesial sykepleier og høgskolelektor (tidligere ansatt ved universitetet i Sørøst-Norge på timebasis).
Du kan lese mer om Eva her: http://www.medisinsk-yoga-oslo.no/om-oss-kontakt/eva-edwin
Kursstart: Tirsdag 25.april kl. 13.30 - 16.00
Kursdatoer: 25.04, 02.05, 09.05, 16.05, 23.05, 30.05, 06.06,13.06
Pris kr. 4180 for 2.5 timer x 8 ganger inkl, lån av matte/pledd. Små grupper.
Pensjonister, uføre, studenter og arbeidsledige får 10% rabatt
5% rabatt til tidligere kursdeltakere
NB: Kun en type rabatt.
Påmelding skjer på email: [email protected] (send ditt navn, adresse, telefonnummer og fødselsdato) eller ved å ta kontakt med Eva på mobil 92406173 (helst SMS først). Ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe.
Mindfulness er en populær meditasjons form som anvendes både i helsevesen, skole og organisasjoner verden over. Øvelsene har blitt forsket på med gode resultater i forhold til både fysisk og psykisk helse - ikke minst stress.
Medisinsk yoga/MediYoga er en yogaform som er blitt testet og tatt i bruk på flere sykehus og rehabiliteringssentre i Norden.
På dette kurset vil du lære litt om hva mindfulness går ut på. Du vil lære noen enkle meditasjoner og teknikker for å trene oppmerksomheten slik at du blir mindre påvirket av stress, lever mer i øyeblikket og finner indre ro.
Yogaøvelsene valgt til kurset har fokus på å skape energiflyt og avspenning for rygg, skuldre, nakke, hofter. Det legges vekt på å finne øvelser som lett kan integreres i hverdagen. Øvelsene er instruert etter mindfulness prinsipp og tilpasses den enkelte.
Pust og pustemeditasjoner er sentralt både i yoga og mindfulness og vil være i fokus.
Dette er godt utprøvde og aksepterte metoder for å skape overskudd, ro og balanse. Etter kort tid med trening vil du trolig bli overrasket over hvordan du med oppmerksomt nærvær kan oppleve økt kvalitet i daglige aktiviteter og beholde roen i en hektisk hverdag.
Øvelsene kan også fremme konsentrasjon, intuisjon og kreativitet.
Roe ned forstyrrende tanker og følelser.
Styrke selvfølelse og selvtillit - være din beste venn - aksept og medfølelse i møte med oss selv og andre er i fokus.
For å få best utbytte av kurset anbefales det at du setter av tid til egentrening. Du vil få hjelp til å utvikle egen praksis gjennom samtaler og anbefalinger til hjemmeøvelser, litteratur, digitale hjelpemidler, medlemskap i lukket facebook gruppe m.m.
Du kan lese mer om mindfulness her: http://www.medisinsk-yoga-oslo.no/mindfulness og Medisinsk yoga/MediYoga her: http://www.medisinsk-yoga-oslo.no/mediyoga
For fullstendig kursbeskrivelse se her: https://www.medisinsk-yoga-oslo.no/mindfulness-og-medisinsk-yoga-kurs-ved-stress-tirsdager-kl-13-30-16-00-oslo-sentrum-2023
Du er hjertelig velkommen til kurs!
Fortsatt ledige plasser.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Medisinsk Yoga og Mindfulness Oslo, Dronningensgate 23,Oslo, Norway, Oslo, Norway

Tickets

Discover more events by tags:

Health-wellness in OsloMindfulness in Oslo

Sharing is Caring: