Middagskoncert på Nimb Roof - Simone Victor (Sopran) & Ulrich Stærk (Piano)

Sun Aug 22 2021 at 06:00 pm to 10:00 pm UTC+02:00

NIMB | Copenhagen

NIMB
Publisher/HostNIMB
Middagskoncert p\u00e5 Nimb Roof - Simone Victor (Sopran) & Ulrich St\u00e6rk (Piano) I anledningen af, at Copenhagen Opera Festival fra midten af august igen indtager København, har vi inviteret to fantastiske operasangere til at optræde på Nimb Roof.
Den første koncert er med sopranen Helene Hvass akkompagneret af pianist Louise Schrøder, mens den anden koncert er med sopranen Simone Victor, der akkompagneres af pianist Ulrich Stærk.
Simone Victor startede sine sangstudier som 12-årig hos tidligere kongelig operasangerinde, Bonna Sønberg, og har studeret privat lige siden primært hos Bel Canto Vocal Studio i London under den amerikanske tenor og Bel canto specialist, Dr. Ken Querns Langley. I dag er hun hovedsageligt tilknyttet Vocal arts i Fürth under den amerikanske baryton Douglas Yates. Desuden har hun deltaget i Masterclasses og i sommerskoler både i Italien, London og København med navne som Maestro Richard Bonynge, Aprile Millo, Mirella Freni, Bruce Ford, Harriet Lawson, Gregory Lamar og Christopher Maltman. Stjernepianisten, Ulrich Stærk, er til daglig hendes faste vokalcoach og akkompagnatør.
I 2017 debuterede hun som Santuzza i Mascagnis "Cavalleria Rusticana" hos Opera Nordsjælland. Siden hen har hun sunget operettepartier som Manja i Kálmáns "Gräfin Maritza" og Barbara i Strauss' "Eine Nacht in Venedig" hos operettekompagniet Polyhymnia, partiet som Gilda i en 3. akts opførsel af Verdi's "Rigoletto" med Symfuni orkestret, sopransolistpartiet i Brahms' "Ein deutches Requiem" med NB orkester, og senest i 2019, titelpartiet i Bellini's "Beatrice di Tenda" på London Bel Canto Festival med the London City Philharmonic orchestra.
Simone Victor har også optrådt hyppigt som solist ved koncertbegivenheder som Københavns og Aalborgs operafestival samt i udlandet, i byer som Milano og Busseto i Italien, og ved Bel Canto Festivalen i London - bl.a. i Cadogan Hall hvor hun modtog stor anerkendelse af The Guardian.
Ulrich Stærk hører til eliten blandt skandinaviske pianister med langt over 150 koncerter om året i ind- og udland. Han har modtaget en række hæderspriser og nomineringer, bl.a. Musikanmelderringens Kunstnerpris, samt en række nomineringer inden for GRAMMY, Årets klassiske udgivelse (DK), Årets klassiske cd, Årets klassiske solo-CD (P2 og mange flere.
Stærk har optrådt med alle danske symfoniorkestre samt Schleswig-Holsteinisches i bl.a. klaverkoncerter af Mozart, Beethoven, Schostakovitch, Chopin, Bartok, Manuel de Falla m.v. Han har indspillet Herman D. Koppel´s 2. klaverkoncert for dacapo sammen med Odense Symfoniorkester samt RHAPSODY IN BLUE i 2014 med Prinsens Musikkorps.
I 2015 optrådte Ulrich Stærk i Carnegie Hall som den eneste danske pianist nogensinde, udover Victor Borge. I juni 2019 udgav han sin seneste solo-CD med en række nattestykker under titlen ROYAL PIANO NIGHTS i anledning af Prins Joachims 50-års- fødselsdag. CDen er her i 2021 en af de mest spillede på P2.
Foruden sit virke som solist og kammermusiker har Ulrich Stærk specialiseret sig i at coache sangere. Derudover er han tilknyttet Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i København som Associeret Professor, ligesom han er gæstelærer ved en række institutioner, konservatorier og operahuse, bl.a. i Paris, Hannover, Oslo, Bergen, Malmö og Göteborg.
Ulrich Stærk har i mange sammenhænge optrådt for medlemmer af det danske Kongehus, både ved officielle lejligheder såsom internationale statsbesøg i fx Bruxelles samt ved private lejligheder. Som en af få musikere blev han optaget i Den Blå Bog i 2017.
Køb billet: https://dinnerbooking.com/dk/da-DK/eventbooking/event/7357/middagskoncert-pa-nimb-roof-simone-victor-sopran-ulrich-staerk-piano
Pris: 1500 kr. per person inkl. adgang til Nimb Roof, 1 glas champagne fra Ruinart til velkomst, Nimbs store Skaldyrsfad og live-musik.
Hvornår: Søndag den 22/8. Der er adgang til Nimb Roof kl. 18. Musikken starter kl. 19.30 og arrangementet slutter kl. 22.
Hvor: Nimb Roof, Bernstorffsgade 3, 1577 København V
– indgangen ligger mellem Tivoli Food Hall og Nimb Hotel
Vi gør opmærksom på, at poolen ikke kan benyttes under arrangementet. Viser vejret sig fra sin våde side, rykker arrangementet indendørs.
INDEN DIT BESØG
Vi følger myndighedernes anvisninger ift. test / overstået sygdom / overstået vaccinationsforløb forud for restaurantbesøg. Læs om de ting, du skal være opmærksom på inden dit restaurantbesøg her
SIKKERHEDEN FOR VORES GÆSTER OG ANSATTE
Sikkerheden for både vores gæster og ansatte er vigtig, så derfor har vi sørget for den nødvendige plads mellem bordene, sat håndsprit på alle borde og har ekstra fokus på rengøring. Vores personale bærer naturligvis mundbind eller visir.
Vi glæder os til at byde dig velkommen på Nimb.
FORBEHOLD FOR EVENTUELLE ÆNDRINGER
Vi tager forbehold for at måtte ændre programmet i forhold til regeringens covid-19-restriktioner. Har du købt billet til et arrangement, der bliver aflyst, hjælper vi naturligvis med enten at ombooke din plads eller refundere billetten.

Event Venue & Nearby Stays

NIMB, Bernstorffsgade 5, Copenhagen, Denmark

Tickets

Sharing is Caring:

More Events in Copenhagen

Omvisning: Fransk kunst 1800-1870
Sun Aug 22 2021 at 12:00 pm Omvisning: Fransk kunst 1800-1870

Glyptoteket

Samtaler der kr\u00e6ver mod (Workshop)
Sun Aug 22 2021 at 01:00 pm Samtaler der kræver mod (Workshop)

DISIE

Tr\u00e6-v\u00e6rk med John Kenn Mortensen \/ Kulturhuset Islands Brygge
Sun Aug 22 2021 at 01:30 pm Træ-værk med John Kenn Mortensen / Kulturhuset Islands Brygge

Kulturhuset Islands Brygge

VibroAcoustics | Soundfulness
Sun Aug 22 2021 at 02:00 pm VibroAcoustics | Soundfulness

VibroAcousticsWilliam Wains Gade 11, 1. th., 1432 Copenhagen, Denmark

Hundens Dag i Tivoli
Sun Aug 22 2021 at 02:00 pm Hundens Dag i Tivoli

Tivoli

CCC Championship - Pro's & Joe's trick bingo
Sun Aug 22 2021 at 03:00 pm CCC Championship - Pro's & Joe's trick bingo

Copenhagen Cablepark

Preben Elkj\u00e6r - Ekstra Foredrag i K\u00f8benhavn
Mon Aug 23 2021 at 05:30 pm Preben Elkjær - Ekstra Foredrag i København

Bremen Teater

"Penge p\u00e5 lommen" - en aften med Asta
Mon Aug 23 2021 at 07:00 pm "Penge på lommen" - en aften med Asta

Ørestad Bibliotek

Forfattersamtale med Fine Gr\u00e5b\u00f8l om Ungeenheden
Tue Aug 24 2021 at 05:00 pm Forfattersamtale med Fine Gråbøl om Ungeenheden

Thiemers Magasin

Ro Med #7.1 - (Lets Paddle)
Tue Aug 24 2021 at 06:00 pm Ro Med #7.1 - (Lets Paddle)

Kayak Republic

Klarsynsaften
Tue Aug 24 2021 at 07:00 pm Klarsynsaften

Grace Tours

Frederik Villmow Trio: Special Edition
Tue Aug 24 2021 at 07:00 pm Frederik Villmow Trio: Special Edition

Jazzhus Montmartre, Copenhagen

Copenhagen is Happening!

Never miss your favorite happenings again!

Explore Copenhagen Events