Middagskoncert på Nimb Roof - Alexander Kraglund Quarteto

Wed Jul 07 2021 at 06:00 pm to 10:00 pm

NIMB | Copenhagen

NIMB
Publisher/HostNIMB
Middagskoncert p\u00e5 Nimb Roof - Alexander Kraglund Quarteto Den danske musiker Alexander Kraglund anses for at være en af de absolut bedste violinister inden for den brasilianske musiktradition, og med sit medrivende spil har Alexander begejstret publikummer i ind- og udland siden han i 2011 dimitterede fra Rytmisk Musikkonservatorium i København.
I en alder af 35 år har han allerede høstet international anerkendelse, ikke mindst da han tilbage i 2012 optrådte flere gange med den legendariske chorogruppe "Época de Ouro" live i Radio Nacional- Rio de Janeiro. Siden har han optrådt med en lang række af Brasiliens ypperste instrumentalister bl.a. choroguitarist og komponist Rogerio Souza, sangerinden Thaís Motta og trommeslageren Afonso Corrêa.
Med sig på Nimb Roof har Alexander den brasilianske bassist Romulo Duarte, der med sit fabelagtige spil har banet sig vej til toppen på den brasilianske musikscene bl.a. i selskab med Gilberto Gil, Milton Nascimento, Caetano Veloso, Hamilton de Holanda og Rosa Passos. Bag trommerne sidder Jonas Johansen, som udover at være en levende legende på den danske jazzscene også er kendt for sit samarbejde med den brasilianske pianist og sangerinde Eliane Elias.
Det hele flettes sammen af guitaristen Jeppe Holst, der med et usammenligneligt smagfuldt guitarspil viser vejen gennem musikkens harmoniske krinkelkroge. Stilen er brasiliansk, og de fire musikere udfolder choroens virtuositet, bossa novaens poesi og sambaens medrivende rytmer i et forrygende samspil.
Middagskoncerten er en del af det officielle program under Copenhagen Jazz Festival.
Line up: Alexander Kraglund (vokal, violin, kromatisk mundharpe), Jeppe Holst (guitar), Romulo Duarte (bas), Jonas Johansen (trommer)
MENU
Snack med sæsonens cocktail
Grillet havtaske med danske ærter, romainesalat og sauce nage
- Chablis 1er Cru ”Vaillons”, Christian Moreau 2019
Kalvemørbrad med glaserede brisler, kantareller, gulerødder og citrusurter - serveres med kartofler med løvstikke og havsalt
- Chateau de Beaucastel, Cote-du-Rhone 2017
Danske hindbær med lakrids, syrnet fløde og sorbet
- Les Pins Monbazillac 2018
Køb billet: https://dinnerbooking.com/dk/da-DK/eventbooking/event/7247/middagskoncert-pa-nimb-roof-alexander-kraglund-quarteto
Pris: 1250 kr. per person inkl. adgang til Nimb Roof, 1 glas champagne fra Ruinart til velkomst, 3-retters menu med vine og koncert
Hvornår: 7. juli 2021. Arrangementet starter kl. 18, med musik fra kl. 20 til 20.30 og igen fra kl. 21.00 til 22.00.
Hvor: Nimb Roof, Bernstorffsgade 3, 1577 København V
– indgangen ligger mellem Tivoli Food Hall og Nimb Hotel
Vi gør opmærksom på, at poolen ikke kan benyttes under arrangementet. Viser vejret sig fra sin våde side, rykker arrangementet indendørs.
INDEN DIT BESØG
Vi følger myndighedernes anvisninger ift. test / overstået sygdom / overstået vaccinationsforløb forud for restaurantbesøg. Læs om de ting, du skal være opmærksom på inden dit restaurantbesøg her
SIKKERHEDEN FOR VORES GÆSTER OG ANSATTE
Sikkerheden for både vores gæster og ansatte er vigtig, så derfor har vi sørget for den nødvendige plads mellem bordene, sat håndsprit på alle borde og har ekstra fokus på rengøring. Vores personale bærer naturligvis mundbind eller visir.
Vi glæder os til at byde dig velkommen på Nimb.
FORBEHOLD FOR EVENTUELLE ÆNDRINGER
Vi tager forbehold for at måtte ændre programmet i forhold til regeringens covid-19-restriktioner. Har du købt billet til et arrangement, der bliver aflyst, hjælper vi naturligvis med enten at ombooke din plads eller refundere billetten.

Event Venue & Nearby Stays

NIMB, Bernstorffsgade 5, Copenhagen, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: