Michael Learns to Rock og Back to Back Open Air Koncert

Thu Jun 09 2022 at 06:30 pm

Halvandet | Copenhagen

Halvandet
Publisher/HostHalvandet
Michael Learns to Rock og Back to Back Open Air Koncert
Advertisement
Den 9. juni kan vi byde på en dobbeltkoncert med 2 af Danmarks bedst kendte bands fra 80'erne.
Back to Back har igennem mange år været et sikkert kort når der skal skabes god stemning og synges med på deres mange hits og vi glæder os til at se dem forhandle Halvandets publikum til et stort kor.
Michael Learns to Rock har vi igen taget i vores koncert program på utallige opfordringer. Ved tidligere lejlighed har Michael Learns to Rock fået hele koncertpladsen til at rocke med og vi er sikker på at 2022 koncerten ikke bliver nogen undtagelse.
Til alle vores koncerter er der mulighed for et begrænset antal gæster at spise inden koncerten fra kl. 17.00 til 18.30 i vores restaurant. Husk derfor at bestille koncert billet med spisning allerede når du køber billetten - det er ikke muligt for os at sælge spisning som tilkøb efterfølgende.
For gæster med billet til spisning åbner dørene kl. 17.00. Til gæster med billet til koncerten åbner dørene kl. 18.00.
Der er ingen siddepladser, men det er tilladt at tage sin egen klapstol med til koncerten. I tilfælde af regn er der et begrænset antal pladser der er overdækket. Kun i tilfælde af voldsomt uvejr aflyses koncerten og dette vil blive annonceret her på Facebook.
Der er gratis parkering lige foran porten til de første 60 biler og ellers kan man parkere ved Reffen ca. 100 meter væk mod betaling.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Halvandet, Refshalevej 325, Copenhagen, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: