Mi van velem? – Kern András estje - Dalok és történetek sok humorral

Mon Oct 25 2021 at 07:30 pm

Müpa Budapest | Budapest

Mi van velem? \u2013 Kern Andr\u00e1s estje - Dalok \u00e9s t\u00f6rt\u00e9netek sok humorral
Advertisement
Vendég: Hernádi Judit, Tompos Kátya, Tarján Zsófi és Heilig Gábor
Időpont: 2021. október 25., hétfő 19.30 óra
Helyszín: Müpa Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem
Jegyvásárlás:
Jegyek kaphatók online a mupa.hu oldalon, valamint a Müpa jegypénztáraiban.
Jegyárak: 3900 Ft-tól 10 500 Ft-ig.
A műsor- és időpontváltozás jogát fenntartjuk!
Lövölde tér, Te majd kézen fogsz és hazavezetsz, Hé’67, Mi van velem?, Pincér-rock – nagyszerű és jól ismert dalok, remek történetek, sok-sok humor – mindez jellemző Kern András Mi van velem? című műsorára, aki ezúttal vendégül hívta Hernádi Juditot, Tompos Kátyát, Tarján Zsófit és Heilig Gábort is.
A Kossuth díjas színművésznek negyedszázada jelent meg első lemeze, rajta az azóta legendássá vált Lövölde tér című dallal. Az azóta is roppant népszerű albumon kívül több lemez is fűződik Kern András nevéhez.
Hernádi Judittal nemcsak prózai darabokban játszik, hanem több alkalommal énekeltek is már együtt, közös lemezük is jelent meg „Kernádi” címmel. A rendkívül népszerű művésznő szólóban is és duettben is szerepel az esten.
Heilig Gábor volt a zenei vezetője a legtöbb Kern lemeznek, több dalának szerzője és szövegírója is. A mostani est zenei részének ő a zenei producere, a zenekar vezetője és persze a gitározás mellett énekel is.
Most először vendégeskedik Kern Andrásnál Tompos Kátya, aki – mint köztudott, amellett, hogy csodás színésznő, remekül énekel is, valamint Tarján Zsófi, a Honeybeast zenekar énekesnője, Hernádi Judit lánya, így meglepetés produkció is várható az esten! A dalokat Gátos Iván kiváló zenészekből álló, kibővített zenekara kíséri. A kitűnő művészek, a remek történetek, a fanyar humor mind dalban, mind prózában a siker garanciái, és a közönség régi vágya teljesül ezen est megvalósulásával.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Müpa Budapest, Komor Marcell utca 1., Budapest, Hungary

Tickets

Sharing is Caring: