Mette Ingvartsen Kavalkade | Dansehallerne & Teater Republique

Tue Apr 05 2022 at 07:00 pm to Fri Apr 08 2022 at 08:00 pm

Teater Republique | Herlev

Dansehallerne
Publisher/HostDansehallerne
Mette Ingvartsen Kavalkade | Dansehallerne & Teater Republique
Advertisement
Mette Ingvartsens navn står bøjet i neon på den internationale scene for dans og koreografi. Til foråret 2022 vender den danske stjernekoreograf hjem og viser to af sine seneste værker: to come (extended) fra 2017 og Moving in Concert fra 2019.
Det er dans i stort format og international særklasse præsenteret af Dansehallerne og Teater Republique.
?? ???? (????????)
?.-?. ?????, ??. ??:??
?????? ??????????
Vi er konstant omgivet af billeder af seksuelle kroppe. Alle slags medier udstiller det intime og det erogene. Hud , væsker, bryster og bagdele hører ikke længere til i dunkle joints, men til vores daglige livsindtryk.
to come (extended) udforsker overløbet mellem det private og det offentlige rum, hvad angår seksuel repræsentation, og det faktum, at det er blevet umuligt at slukke for stimuleringen af vores kropslige begær.
Et værk med 15 dansere, som undersøger det offentlige rums seksualisering, og hvordan det påvirker os alle, når vi bombarderes af intime kropsdele og -væsker.
?????? ?? ???????
?.-?. ?????, ??. ??:??
?????? ??????????
Hvordan kan vi forstå teknologi som noget, der modellerer vores hjerner og spøger i vores kroppe, , selvom vi har slukket alle tekniske enheder?
Med ni dansere på scenen, udforsker Moving in Concert, hvordan vore kroppe påvirkes af at leve i en digitaliseret verden, og forestiller sig et univers, hvor mennesker, teknologier og naturlige materialer sameksisterer. Resultatet er et fascinerende landskab produceret af abstrakt bevægelse, skulpturer af lys og intense fornemmelser af farve.
Kavalkaden præsenteres af Dansehallerne og Teater Republique og tilbyder en helt unik mulighed for at lade dig dobbelt-imponere af begavede og modige Mette Ingvartsen.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Teater Republique, Herlev, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: