Metsässä raikaa! -kulning TYÖPAJA (Helsinki)

Sun Sep 26 2021 at 10:00 am to 01:00 pm

Herttoniemi | Helsinki

Sini Koskelainen Expressive Arts
Publisher/HostSini Koskelainen Expressive Arts
Mets\u00e4ss\u00e4 raikaa! -kulning TY\u00d6PAJA (Helsinki) ❤ Oletko koskaan kuullut kulningista?
❤ Kutkuttaako metsässä laulaminen?
❤ Oletko haaveillut voivasi kajauttaa ilmoille korkeita tai kovaäänisiä huutoja/laulunsäkeitä, mutta et ole uskonut pystyväsi siihen tai kehdannut sitä missään oikein tehdä?
Nyt sinulla on oiva tilaisuus päästää äänesi valloilleen ja opetella lämminhenkisessä ilmapiirissä yhdessä muiden kanssa uusia kutsuhuutotaitoja luonnon äärellä, sillä tämä työpaja järjestetään metsässä!
Tulet saamaan alkusysäyksen maagiseen skandinavialaiseen Kulning-karjankutsuntaan, jossa yhdistyy kokonaisvaltainen äänenkäyttö ja sisäinen villinainen, mitä sukupuolta sitten oletkaan! <3
Kulning on keskiajalle jäljitetty paimentolaiskulttuurista juurensa juontava naisten kutsuhuutoperinne, joka on toiminut kommunikaatiovälineenä karjan ja paimenten välillä. Perinteestä on nykypäivänä kehkeytynyt myös uniikki taiteenlaji improvisaatioineen ja jokaisella ’kyylaajalla’ on oma persoonallinen tapansa kyylata. Oppinsa tähän perinteeseen työpajan ohjaaja Sini Koskelainen on saanut ruotsalaiselta kansanmuusikko-säveltäjältä Eva Runelta.
Työpaja on myös hyvin kehollinen, keskitymme maadoittuneeseen laulamiseen! ❤
Tervetuloa oman voimasi juurille!
Avoin kaikille.
HUOM. UUSI AJANKOHTA: su 26.9. klo 10.00-13.00
KURSSILLA TILAA! <3
KESTO: 3 h (sis. 15 min evästauon ja kävelyt lähtöpisteeltä opetuspaikkaan ja takaisin)
PAIKKA: Länsi-Herttoniemi/Viikin luonnonsuojelualue (Helsinki)
OPETTAJA: Sini Koskelainen, EMMA-palkitun kansainvälisesti menestyneen Tuuletar-yhtyeen laulaja.
www.sinikoskelainen.com
www.facebook.com/SiniKoskelainenOFFICIAL
www.tuuletar.com
HINTA: 40€
ILMOITTAUTUMINEN: www.sinikoskelainen.com/courses
Ilmoittauduttuasi mukaan saat sähköpostitse 3 päivää ennen tapahtumaa kaikki tarkemmat ohjeet.
Ota mukaasi lämmintä juotavaa, pientä evästä sekä muistiinpanovälineet ja pue päällesi joustavat, mukavat ja säänmukaiset vaatteet.
Epidemiatilanteen vuoksi pitäkäämme riittävät turvavälit. Ethän myöskään saavu tapahtumaan, jos tunnet olosi yhtään kipeäksi.
HUOM. Säävaraus! Jos päiväksi on luvattu sadetta, tapahtuma siirtyy.
Kun olet ilmoittautunut kurssille, saat sähköpostiisi vahvistusviestin kurssille osallistumisesta sekä maksutiedot!
HUOM. Ilmoittautuminen on sitova, eikä osallistumisella ole peruutusoikeutta, voit kuitenkin siirtää paikkasi toiselle. Kurssin peruuntuessa maksu palautetaan.
Lämpimästi tervetuloa! ❤
AIEMPIEN KURSSILAISTEN PALAUTTEITA:
”Oli todella voimaannuttavaa!”
”Ohjaajan henki oli ihana: leppoisuus ja innostavuus samassa paketissa!
”Todella inspiroiva, kaunis, voimakas ja kokonaisvaltainen kokemus”
️”Ihanan lempeä ja kannustava opetustapa”
”Kokemus äänen ja luonnon ikiaikaisesta yhteydestä, tunteiden avautuminen geenimuistoihin saakka, metsän kaiku, ihmisten, eläinten ja kaiken elollisen keskinäinen kommunikaatio. Oli todella voimaannuttavaa irroitella vapaasti äänen ja kutsujen kanssa sekä päästellä täysillä ja meditatiivista laulaa hiljaa selkä puuta vasten paimenlaulua.”
”Luonnon keskellä pääsi yhteyteen omiin juuriinsa ja tätä kautta juurevaan lauluun”
--
Opettajasta:
Sini Koskelainen on ihmisäänellä työskentelevä taiteilija, jota sykähdyttää juureva ja kokeellinen äänenkäyttö, luontoyhteys, linnut, biitit, eeppiset elokuvamusiikkimaisemat, mytologia, eri maiden kansanmusiikki sekä meditatiivisuus. Hän työskentelee esiintyjänä, laulajana, säveltäjänä ja laulukouluttajana.
Koskelainen on luonut uniikit laulutyöpajat Ääniefektit ihmisäänellä, Etnolaulu, Yhteys kehoon - yhteys ääneen ja Metsässä raikaa!. Työpajojen kautta hän haluaa inspiroida muita tutustumaan leikkisästi äänentuoton mahdollisuuksiin, monikulttuuriseen kansanmusiikkiin ja holistiseen tapaan tuottaa ääntä.
Koskelaisen sävellyksiä on käytetty ulkomaisissa tv-sarjoissa kuten meksikolaisessa Netflix-sarjassa Monarca (2019) ja yhdysvaltalaisessa HBO-sarjassa Game of Thrones (2017).
Hän on työskennellyt vuodesta 2012 päätoimisena laulaja-säveltäjänä Emma-palkitussa a cappella yhtyeessä Tuuletar. Koskelainen on esiintynyt Tuulettaren kanssa yli 20 eri maassa ja tähdittänyt useita kansainvälisiä festivaaleja kuten WOMEX (ES, FI), WOMAD (UK, AUS, NZ), RITMO (HU), Sur Jahan (IND), Kaustinen, ViruFolk (EE), Taiwan A Cappella Festival, Songlines Encounters (UK) ja JazzAhead (DE).
Tuulettaren lisäksi Koskelainen työskentelee freelancerina erilaisissa tehtävissä. Keväällä 2021 hän mm. äänitti ja loi lauluraitoja elokuvamusiikkiin erikoistuneen säveltäjä Mari Sainion tulevalle albumille Archipelago Stories ja toimi säveltäjänä ja äänisuunnittelijana video- ja valokuvataiteilija Christian Pirskasen lyhytdokumentissa Tulen muisti.
Työnantajina ovat olleet mm. Tasavallan Presidentin kanslia, Huhtamäki Oyj, Vantaan Viihdeorkesteri, Reaktor, CGI, japanilainen Plankton-järjestö, Götanmaan Kalevalaiset Ry, Unicef ja Talentia Ry. Yhteistyökumppaneina ovat olleet esimerkiksi Lauri Tähkä, Cirko-uuden sirkuksen keskus, Pekko Käppi, Tsuumi Soundsystem, Maija Kauhanen, Rinneradio, Pete Parkkonen, PAIAP (International platform for authentic encounterings with the audience) ja Vic Vem (ruotsalainen rap-tähti).

Event Venue & Nearby Stays

Herttoniemi, Helsinki, Finland, Helsinki, Finland

Discover more events by tags:

Festivals in HelsinkiWorkshops in Helsinki

Sharing is Caring: