Melissa Horn | DR Koncerthuset

Mon Oct 31 2022 at 10:00 pm UTC+02:00

DR Koncerthuset | København

United Stage Danmark
Publisher/HostUnited Stage Danmark
Melissa Horn | DR Koncerthuset
Advertisement
Melissa Horn er hurtigt blevet en af Sveriges mest kendte og elskede singer/songwriters. I 2019 udkom hun med sit anmelderroste album "Konstgjord andning", som tog hende ud på en længere turné i Norge og Sverige. Nu udvides sommerens turné med efterårsdatoer, hvilket bringer den svenske sanglærke forbi Koncertsalen.
I efteråret 2021 kunne Melissa Horn opleves i "Så Mycket Bättre". Hendes personlige fortolkning af Cherries "Lämna honom" rørte Sverige dybt, blev en radiofavorit og har siden udgivelsen været fast på Spotifys top-50 liste.
Melissa Horn er en af Sveriges største og mest værdsatte artister. Hun har med sine malende tekster om ulykkelig kærlighed berørt et stort publikum med sin musik i over et årti. Debutalbummet "Långa nätter" (2008) og hendes følgende album har alle solgt guld, været højt placeret på hitlisterne i både Sverige og Norge samt blevet belønnet med flere Grammis-nomineringer.
I 2019 udkom hendes seneste, anmelderroste album "Konstgjord andning", som efterfulgtes af en koncerthusturné med over 50 stop rundt om i Sverige og Norge. Albummet er lettere minimalistisk, men det tydeliggør kun den fængende lyrik, som er essensen af Melissa Horn.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

DR Koncerthuset, Ørestads Boulevard 13, København, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: