Medlemsmøte: Leieboerforeningen i Oslo

Wed Jan 25 2023 at 06:00 pm

Fafo | Oslo

Leieboerforeningen
Publisher/HostLeieboerforeningen
Medlemsm\u00f8te: Leieboerforeningen i Oslo
Advertisement
Er du opptatt av boligpolitikk? Vil du at leieboere skal ha flere og sterkere rettigheter? Har du lyst til å møte andre leieboere, dele erfaringer og stå sterkere sammen? Vil du være med og organisere deg som leieboer? Vil du være med å påvirke hva Leieboerforeningen skal jobbe med?
Kom på medlemsmøte i Leieboerforeningen!
Et stadig tøffere boligmarked, med stigende leiepriser og dårlige forhold for mange leieboere, krever endring. Mer enn hver femte innbygger i Norge leier og vi blir bare flere og flere. Det er på tide at vi styrker organiseringen vår og blir hørt.
Målet med medlemsmøtene er å utvikle et levende medlemsdemokrati, der alle medlemmer i Leieboerforeningen kan bli aktive. Vi kommer til å arrangere jevnlige møter gjennom våren 2023 og vil ha deg med på laget!
Møtet vil være i lokalene våre i Borggata 2B. Ta kontakt med Albert på 41267004 eller [email protected] om du har spørsmål om møtet eller ikke finner fram.
Du trenger ikke ha vært aktiv i Leieboerforeningen før, møtet er åpent for alle medlemmer i foreningen som bor i Oslo og du kan bli medlem på selve møtet.
Hovedfokus på møtet kommer til å være felles erfaringer som leieboere og hvordan vi kan organisere oss for politisk forandring. Det vil også bli informasjon om Leieboerforeningen, for alle som lurer på hvem vi er og hva vi står for.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Fafo, Borggata 2B,Oslo, Norway, Oslo, Norway

Sharing is Caring: