Meaningful Morning: COVID generationen

Tue Dec 07 2021 at 08:00 am to 10:00 am

Havas Danmark | Copenhagen

Havas Danmark
Publisher/HostHavas Danmark
Meaningful Morning: COVID generationen
Advertisement
Meaningful Morning med fokus på hvordan pandemien har påvirket unge og hvilken rolle brands kan spille i den contekst.
About this Event

Havas Danmark - Meaningful Mornings

COVID GENERATIONEN

Vi præsenterer resultaterne fra en Havas Prosumer undersøgelse om COVID generationen gennemført i Danmark og 30 andre lande.

Pandemien har i den grad præget verden de seneste to år og kommer til at præge mennesker i mange år frem. Det gælder ikke mindst unge, som især socialt har været igennem en vanvittig omvæltning og der er ingen tvivl om, at det kommer til at sætte sine spor i hele generationen i årtierne fremover.

Kom og f¨å præsenteret essensen af de globale og danske resultater fra Havas Prosumer undersøgelsen THE COVID GENERATION hos Havas på Langebrogade.

Talere

Søren Bronée, COO, Havas, byder velkommen.  

Mia P. Pedersen, Group Client Director og Peter Wenneberg, Sr. Client & Business Development Director, Havas, præsenterer resultater og indsigter fra Havas Prosumer undersøgelsen om THE COVID GENERATION.

Ian Cemann, Head of Brand Partnerships & AdTech hos Yahoo, Nordics & NL præsenterer muligheder og cases inden for In-gaming advertising, og baggrunden for, at det er et medie, man skal holde øje med fremover.

Sasha Hedemann Petersen, Senior Influencer Marketing Advisor hos Represented by Bloggers Delight fortæller om muligheder og cases inden for Influencer marketing og hvad man skal forvent af fremtiden inden for dette felt.

Vi runder af med Q&A og slutter som altid til tiden.


Tilmelding

'Meaningful Mornings' er først og fremmest for Havas-kunder, venner af huset og inviterede, men er der plads, er andre også meget velkomne. Vi har dog et begrænset antal pladser og vi forbeholder os retten til at annullere tilmeldinger.


Få en meningsfuld morgen med Havas Danmark

Havas Danmark holder ca. 5 gange årligt ’Meaningful Mornings’, hvor kunder og venner af huset inviteres til en let morgenanretning, stærk kaffe og et stærkt tema med spændende indsigter.

Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Havas Danmark, Langebrogade 6E 4. sal, Copenhagen , Denmark

Tickets

EUR 0.00

Sharing is Caring: