MBA Mobility Opleiding 2021

Sat Sep 11 2021 at 02:30 am to 05:30 pm

CrossFit Vastberaden | Amsterdam

Movement Based Athletics
Publisher/HostMovement Based Athletics
MBA Mobility Opleiding 2021 ? Bekijk onze website voor alle overige details!!!
➡️ https://www.movementbasedathletics.nl/mobility-opleiding
? En hier kun je je aanmelden:
➡️ https://bit.ly/Mobility-Opleiding-2021
----------------------------------------------------------------------
Waarom een mobiliteitsopleiding?

Mobiliteit is tegenwoordig een “hot topic”. Het begrip mobiliteit komt steeds vaker langs in workshops, online producten, video’s en artikelen. Gaandeweg zijn er meerdere definities ontstaan wat voor verwarring en onduidelijkheid zorgt en tot een eenzijdig beeld heeft geleid.
“Mobiliteit = Flexibiliteit + Kracht + Coördinatie + Snelheid”
Na het bestuderen van alles wat er zoal de rondte gaat op het gebied van mobiliteit kunnen we concluderen dat er 5 verschillende methodieken tot je beschikking staan om je mobiliteit te vergroten. Binnen verschillende vakgebieden en stromingen zien we vaak dat er een voorkeur wordt geven aan 1 specifieke methode.
Deze methode wordt dan vaak ten onrechte opgehemeld als “DE” methode om je mobiliteit te verbeteren. De realiteit is echter dat alle methoden waardevol zijn afhankelijk van de omstandigheden en het individu. Wat goed werkt voor mijn heupen werkt misschien niet voor mijn schouders of jouw heupen.
Daarom is het belangrijk om bekend te zijn met het volledige repertoire aan mogelijkheden zodat je zelf kunt ontdekken wat de beste individuele aanpak is voor jou en je klant.
Daarnaast kunnen we je een uitgebreid repertoire aan oefeningen geven, je alles leren over trainingsleer, periodiseren, contra-indicaties, anamneses en screening… maar als het je niet lukt om te implementeren behaalt de klant alsnog geen resultaat! Vandaar dat gedragsverandering en persoonlijke communicatie geïntegreerde onderdelen zijn van deze opleiding.
Met deze opleiding bieden we je een no-nonsense, evidence-based aanpak op het gebied van mobiliteit.
Je krijgt een helder en zo volledig mogelijk overzicht die zo goed mogelijk up-to-date blijft omdat de voortschrijdende inzichten (van zowel wetenschap als praktijk) jaarlijks in de terugkomdagen behandeld zullen worden. Een gedegen investering dus in de rest van je carrière!
----------------------------------------------------------------------
? Bekijk onze website voor alle overige details!!!
➡️ https://www.movementbasedathletics.nl/mobility-opleiding
? En hier kun je je aanmelden:
➡️ https://bit.ly/Mobility-Opleiding-2021

Event Venue & Nearby Stays

CrossFit Vastberaden, Veemkade 1288, 1019CZ Amsterdam, Netherlands, Amsterdam, Netherlands

Tickets

Discover more events by tags:

Workshops in Amsterdam

Sharing is Caring: