Mathilde Falch @Hotel Cecil, København

Wed Nov 10 2021 at 08:00 pm to 11:00 pm

Hotel Cecil | Copenhagen

Hotel Cecil
Publisher/HostHotel Cecil
Mathilde Falch @Hotel Cecil, K\u00f8benhavn
Advertisement
Mathilde Falch slår vejen forbi Hotel Cecil den 10. november med sin kompromisløse sangskrivning og et nyt album på sætlisten
Med en opvækst dybt funderet i musikken og fire albums bag sig, har den danske sangskriver Mathilde Falch forlængst bevist, at hun ikke bange for at tage chancer, udfordre og eksperimentere med sin musik og lyrik.
Sammen med hendes band, eksperimenterer hun med det ukonventionelle i både lyd og produktion. Den røde tråd findes i hendes lyrik og karakteristiske stemme. Også på sit 5. album der kommer til maj, bevarer Mathilde Falch intimiteten fra songwriter genren, men udfordrer den ved at arbejde på tværs af genre, med mere moderne, vilde, alternative og skæve produktioner.
Mathilde Falch er kendt for sin kompromisløse, vilde og alligevel sårbare, psykologiske sangskrivning, og også på sit kommende album tager hun bladet fra munden. Hun finder nye udgangspunkter i en mere moden livssituation som mor og ægtefælle (på 10. år).
Gennem en årrække har Mathilde Falch været en af landets mest intenst turnerende navne, både med sit rockband og som soloartist. På helt old school manér har hun via scenerne opbygget er trofast publikum, med udsolgte huse mange steder til følge.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Mathilde Falch på Hotel Cecil
Billetpris: 195 kr + gebyr
Billetsalg: www.ticketmaster.dk/event/CEC1011B
Dørene åbner kl. 19 / koncertstart kl. 20
https://hotelcecil.dk/arrangementer/mathilde-falch/
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Hotel Cecil, Niels Hemmingsens Gade 10, Copenhagen, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: