Mathias Eick - ekstrakonsert! // Nasjonal jazzscene

Sat Sep 18 2021 at 09:00 pm

Nasjonal jazzscene | Oslo

Nasjonal jazzscene
Publisher/HostNasjonal jazzscene
Mathias Eick - ekstrakonsert! \/\/ Nasjonal jazzscene One of Norway’s most acclaimed trumpet-player with a new album!
Lørdag 18. september, kl 21.00. Dørene åpner kl 20.00 - kr 340/290
Dessverre måtte vi avlyse konserten med Trio Tapestry da det ikke var mulig å få dem inn i Norge, heldigvis hadde Mathias Eick og bandet en ledig kveld i turneen sin!
Nettopp dette bandet åpnet 2020 sesongen vår sist januar, en triumf av en konsert fra noen av våre fineste musikere. Med nerve og selvtillit satte den tonen for en flott konsertrekke som ble avsluttet med en brekksladd i mars. Derfor er det veldig bra å kunne ønske nettopp dette bandet tilbake. Det ble presentert flere nye låter på den konserten, og nå kommer det jaggu en ny plate på ECM, When we leave!
Mathias Eick har ved flere anledninger laget plater som fortellinger om reisene sine, hans forrige album Ravensburg var mest sentrert rundt det nære. Familie, minner, stille øyeblikk av stor betydning. Vi gleder oss til å høre Eicks melodiske betraktninger om denne tiden, at det blir vakker musikk av det er garantert.
Vi er også så heldige å få oppleve to gjester denne kvelden, Stian Carstensen og Helge Nordbakken kommer for å gjøre dette om mulig enda bedre. Gled deg!
Mathias Eick – trompet, Andreas Ulvo – piano, Håkon Aase – fiolin, Audun Erlien – bass, Torstein Lofthus – trommer. Gjester: Stian Carstensen - pedal steel, Helge Nordbakken - perkusjon
Foto: Per Ole Hagen

Event Venue & Nearby Stays

Nasjonal jazzscene, Karl Johans gate 35, Oslo, Norway

Tickets

Sharing is Caring: