Masterclass Showcase: Teresa Segura i David Sainz

Fri Oct 22 2021 at 07:30 pm to 09:00 pm

Teatre del CCCB | Barcelona

Serielizados Fest
Publisher/HostSerielizados Fest
Masterclass Showcase: Teresa Segura i David Sainz
Advertisement
David Sainz i Teresa Segura impartiran una masterclass oberta al públic sobre "Com rodar la teva primera sèrie" al Serielizados Fest 2021.
About this Event

En 2008 es va estrenar en Internet la que continua sent avui la webserie més vista de la història d'Espanya. 'Malviviendo' no sols va connectar amb tota una generació sinó que va canviar les regles del joc: es pot fer una gran sèrie sense el suport de cap canal o plataforma. Després de l'èxit en la xarxa, els seus creadors van fer el salt amb 'Mambo', 'Pàrquing Karaoke' i 'Grassa', les tres coproduïdes per Playz (RTVE).

David Sainz i Teresa Segura, directors de Diffferent Entertainment, i responsables d'aquest fenomen insòlit al nostre país, acudiran al Serielizados Fest per a impartir una masterclass oberta al públic sobre "Com rodar la teva primera sèrie", en la qual descobriran els secrets que els van portar de rodar 'Malvivint' a crear la seva productora, i de com produir tres sèries amb RTVE sense perdre mai la seva essència.

Aquesta masterclass d'1 hora de durada precedirà a la gala del 8è Showcase de Pilots de Sèrie, en la qual es projectaran els sis pilots finalistes en una sessió oberta al públic en el Teatre del CCCB. Els assistents a aquesta projecció tindran l'oportunitat de participar en la votació del Premi del Públic.

Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Teatre del CCCB, Plaça de Joan Coromines, Barcelona, Spain

Tickets

EUR 6.00

Discover more events by tags:

Music in BarcelonaKaraoke in Barcelona

Sharing is Caring: