Massgrav (SE) // Vaterland // Support: Avgrundsljud

Sat Sep 30 2023 at 08:00 pm

Vaterland | Oslo

Vaterland
Publisher/HostVaterland
Massgrav (SE) \/\/ Vaterland \/\/ Support: Avgrundsljud
Advertisement
Massgrav (SE)
Vaterland
Lørdag 30. September
Support: Avgrundsljud
20:00 // 250.- // 20år
-------------------------
-------------------------
I 25 år nå har de svenske hardcore-veteranene MASSGRAV vist verden at hyperask, illsint rock 'n roll-marinert hardcore er minst like dansbart som Dr. Alban og Lasse Stefanz tilsammen. En innsats som har tjent dem kjærlighet, respekt og en god dose frykt i internasjonal hardcore / punk. Med blikket stadig festet mot MAX, har MASSGRAV konsistent finjustert sin visjon av hissig, men melodisk hardcore og eldes som en fransk ost på veien, dog med noe bedre aroma.
Med et 24-karat live show og tilfredshetsgaranti har MASSGRAV trollbundet publikum på tvers av kloden med et show som er like mye nakkebrekkende aggresjonsterapi som det er konsert.
I 2022 kom bandets siste langspiller "Slowly we Rock". En ny formtopp for svenskene og første utgivelse med gitarist Jesper Liveröd (ex Burst and Nasum) som 2.gitarist (pass opp for twin gitar-manøvre fra hælvette!) På skiva får vi servert mer MASSGRAV akkurat som vi elsker det, men som en sein falaffel kommer denne med "ekstra alt og begge sausene" - raskere raskhet, sintere sinthet, mer catchy hooks og heitere rock 'n roll enn noen gang!
Her er det bare å finne frem danseskoene for denne blir å svinge hardt!
Billetter ute nåh!
-----------------------
Avgrundljud er vepnet med veldig mye hår, veldig lite hår og fire liv ofret til crustmonsteret i himmelen. Resultatet er et ildhissig band som spiller sinna musikk for stinkende folk!
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Vaterland, Brugata 9,Oslo, Norway

Tickets

Sharing is Caring: