Mantramusikk: Radical Devotion - Oslo Yogafestival

Sat Jan 29 2022 at 07:00 pm to 08:30 pm

Oslo Yoga | Oslo

Radical Devotion
Publisher/HostRadical Devotion
Mantramusikk:  Radical Devotion - Oslo Yogafestival
Advertisement
Mantrachanting og meditasjonsmusikk med Radical Devotion på Oslo Yogafestival 2022
Å synge mantra er en urgammel yogapraksis som har en positiv og oppløftende virkning på oss. Alle er inviterte til å synge mantra og bli med i det universelle koret i yogaen av stemmen. Kom og syng med, eller bare lytt og hvil i en god atmosfære. Etter mantrasang kommer en god stillhet. Slipp tanker, stress og bekymringer, og synk inn i dypet av deg selv. Helt uten anstrengelser, vil musikken kunne føre oss inn i fredfull klarhet. Musikken er et redskap til meditasjon og en yogapraksis i seg selv. En høyeffektiv og rask vei til å nå inn til vår essens i hjertet. Bhakti yoga, eller hengivenhetens yoga, betyr nettopp hjertets vei.
Radical Devotion
Siden 2008 har Radical Devotions musikk formidlet budskapet om vår iboende essens. Musikken er et verktøy til meditasjon og selvinnsikt. Radical Devotion har sitt unike sound, og det oppstår et sterkt energifelt under konsertene. Mange har uttrykt at de har blitt dypt berørt av musikken. Dette er ingen religion, ingen tilknytning til noen spesiell åndelig retning, men heller et åpent møte med seg selv i hjertet av sannhet.

Trond Erland Sigvartsen, sang og gitar og Linda Grahn, sang og harmonium, møttes på en festivalscene i Sverige. De fant umiddelbart tonen og begynte å spille fast i sammen. De har alltid holdt på med musikk. Linda har bakgrunn i urtemedisin, svensk folkemusikk og klassisk sang. Hun har holdt på med meditasjon siden barndommen og er utdannet Kundalini Yoga lærer. Trond har spilt i en rekke band siden 10 års alderen og har jobbet som healer og bodyworker i mange år, med bland annet bruk av lyd og tibetanske syngeboller. Han har holdt på med yoga og meditasjon i over 20 år. Bland annet som Kundalini Yoga lærer og Tibetansk Buddhisme. Linda og Trond har i de siste 10 årene holdt på med mantra og meditasjonsmusikk. Radical Devotion er nå basert litt utenfor Oslo. De spiller på en rekke yoga-arrangementer, retreats, festivaler og konserter osv.

Radical Devotion har over to millioner avspillinger på youtube:
https://www.youtube.com/user/RadicalDevotion/videos
Mer om Radical Devotion: https://www.radicaldevotion.no/
Påmelding: https://yogafestivalen.no/program/fysisk-festival/
Overskuddet fra Oslo Yogafestival doneres til bistandsorganisasjonen Forut og deres samarbeidspartner APSA i India.
Vi donerte i 2021 100.000 kr til hjelpeprosjektet vårt i Bangalore, Suraksha og Drømmeskolen som blir støttet av den norske bistandsorganisasjonen Forut og den indiske hjelpeorganisasjonen APSA. Pengene går til å utvikle undervisningstilbudet for barn fra slummen, jenter reddet ut fra trafficking og ungdom med rusproblemer eller familier med rusproblemer.
Alle lærere og andre som jobber på festivalen gjør dette som frivillige.

Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Oslo Yoga, Kristiansandsgate 2, Sagene samfunnshus, Oslo, Norway

Tickets

Sharing is Caring: