Venteliste! Manfred Mann's Earth Band - 10. maj - Amager Bio

Wed May 10 2023 at 08:00 pm

Amager Bio | Herlev

All Things Live Denmark
Publisher/HostAll Things Live Denmark
Venteliste! Manfred Mann's Earth Band - 10. maj - Amager Bio
Advertisement
Manfred Mann's Earth Band vender tilbage til Danmark for at traktere med den soul-rock, der i dag er gruppens varemærke, og endnu engang bliver det spillestedet Amager Bio der lægger scene til.
Keyboard-virtuosen Manfred Manns karriere spænder over imponerende seks årtier. Han blev født i Johannesburg i 1940 og har været aktiv siden begyndelsen af 60’erne, og bortset fra The Beatles var han sammen med selve bandet Manfred Mann den, der havde flest hits i England i de år.
I 1971 dannede han Manfred Mann's Earth Band, der lagde en mere progressivt rockende og jazzet stil for dagen i forlængelse af britiske navne som Cream og Traffic. Ligeledes i stil med The Byrds gjorde de sig som opfindsomme fortolkere af kollegaernes sange, heriblandt en storhittende version af Bruce Springsteens "Blinded by the Light".
Siden er det blevet til utallige hitlisteplaceringer med klassikere som Ellie Greenwich' "Do Wah Diddy Diddy", The Shirelles' "Sha La La" og Bob Dylans "The Mighty Quinn". Og efter mere end 40 aktive år på musikscenen er alle fra Sting til Paul Weller over Del Amitri til Super Furry Animals blevet fortolket af Manfred Mann's Earth Band.
❤️ SERVICEINFO - HUSK:
Vi anbefaler, at man altid kun køber billetter via den officielle billetudbyder, som er Ticketmaster.dk - vi fraråder på det kraftigste køb af billetter fra falske udbydere og videresalgs-sider som Viagogo og lignende, da man ikke kan være sikker på billetternes ægthed + ofte ender med at betale overpris.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Amager Bio, Herlev, Denmark

Tickets

Discover more events by tags:

Music in HerlevEntertainment in Herlev

Sharing is Caring: