Manacorda & Brahms’ 2. | DR Koncerthuset

Fri Feb 11 2022 at 07:30 pm to 10:30 pm UTC+01:00

DR Koncerthuset | København

DR Koncerthuset
Publisher/HostDR Koncerthuset
Manacorda & Brahms\u2019 2. | DR Koncerthuset
Advertisement
For første gang kan man opleve den sensationelle franske pianist Lucas Debargue i DR Koncerthuset. Den 30-årige pianist er en meget personlig musiker, der er kendt for sit stærke nærvær på scenen, og denne aften fortolker han Beethovens stormfulde Klaver-koncert nr. 3 sammen med DR Symfoniorkestret.
Pianisten Lucas Debargue fik juryen ved den store Tjajkovskij Klaverkonkurrence i Moskva til at gå op i limningen. Russerne elskede ham højt, mens andre syntes han var for uortodoks. Lucas Debargue endte med at blive tildelt 4. pris som kompromis, men har siden vist, at han er en musiker, det slet ikke nytter at sætte etiketter eller medaljer på. Han er sig selv helt igennem.
Lucas Debargue er 30 år og fra Frankrig. Han begrænser sig ikke til at spille klaver, men er også selv komponist og studerede i øvrigt litteratur og filosofi, inden han valgte at give musikken alt, hvad den forlangte af ham. Beethovens 3. Klaverkoncert, der spænder over både lys og mørke, ligger perfekt til hans kunstneriske personlighed.
Koncerten dirigeres af italieneren Antonello Manacorda, som også opfører Brahms’ 2. Symfoni – noget af den mest forløsende og lykkelige musik, Brahms nogensinde komponerede.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

DR Koncerthuset, Ørestads Boulevard 13, København, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: