MALU // RUST Sleeps Around [ny dato - få billetter]

Wed May 18 2022 at 08:30 pm to 11:00 pm

Empire Bio | Copenhagen

Empire Bio
Publisher/HostEmpire Bio
MALU \/\/ RUST Sleeps Around [ny dato - f\u00e5 billetter]
Advertisement
OBS! Ny dato
RUST er igen rykket ud af eget hus og over på lokale venues på Nørrebro. Her hyldes upcoming og etablerede artister ved intime koncerter i unikke rammer.

MALU
I et ærligt univers af poppede melodier og soulede R&B-toner synger MALU sig ud af sin identitetskrise. Det er fortællinger om drømme, hjertesorg og usikkerheder serveret i en flirt mellem organiske og elektroniske elementer. Bag projektet ligger et opgør med perfektionismen, MALUs forventninger til sig selv samt de forventer, andre har til hende.
Da MALU var fem år, kom to flyttemænd tilfældigt forbi hendes barndomshjem med et klaver, som de ikke nænnede at køre på genbrugsstationen. Hun var ikke til at løsrive fra det, og derfra rullede bolden. Efter at have udgivet sine tre første singler - hvoraf to af dem har fået airplay på henholdsvis P4 og P3 - har MALU gjort sig bemærket som Ugens Upcoming hos Bands of Tomorrow, udgivet en live-session fra Paris, gæstet dette års Carpark Festival samt Byhaven og spillet en showcase på Hotel Cecil. Nu er hun i fuld gang med at forberede sit første headliner-show, som skal foregå i Empire Bio til februar 2022.

Find billetter: https://billet.empirebio.dk/billetter/26932/311339?org=141
--------------------------------------
• Døre: 20.30 / Koncertstart: 21.00
• Billetter: 155 kr.
• Aldersgrænse: 18 år
--------------------------------------
Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Empire Bio, Guldbergsgade 29F, Copenhagen, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: