Música i músics del Conservatori

Thu Apr 13 2023 at 08:00 pm to 09:30 pm

Conservatori municipal de Música | Barcelona

Conservatori Municipal de M\u00fasica
Publisher/HostConservatori Municipal de Música
M\u00fasica i m\u00fasics del Conservatori
Advertisement
Música i músics del Conservatori
About this Event

Intèrprets: Professorat del CMMB

Obres de: Xavier Armenter, Joan Elías, Marcos Fernández, Montserrat Lladó, Albert Llanas, Sílvia Llanas, Gerard López, Vicens Martín, Octavi Rumbau, Ester Vela i Jordi Vilaprinyó


CICLE DIJOUS CONCERT

Tots els dijous del curs 22-23, a partir del 13 d’octubre, l’emblemàtic Auditori Eduard Toldrà esdevé l’escenari d’una trentena de concerts gratuïts, al llarg de tres temporades: tardor, hivern i primavera.

Aquest cicle, amb dècades de trajectòria, ha esdevingut un referent d’oferta cultural gratuïta d’alt nivell a la ciutat de Barcelona. Es nodreix principalment d’intèrprets solistes i formacions de cambra provinents del professorat del centre, comptant també amb artistes i formacions d’arreu, que troben en aquest espai un indret i unes condicions artístiques de qualitat.

Dijous Concert 22-23 fa una aposta per presentar, tant a l’alumnat del propi Conservatori com al públic en general, propostes, sovint innovadores i transversals, que acostin i ajudin a descobrir, tant el patrimoni musical universal, com la música i els compositors i compositores de casa nostra.

Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Conservatori municipal de Música, Bruc, 110, Barcelona, Spain

Tickets

EUR 0.00

Sharing is Caring: