Luova odotus -päiväretriitti

Tue Sep 28 2021 at 10:00 am to 04:30 pm

Anna-Riitta Kässi - doula ja seksuaalikasvattaja, Viekku | Helsinki

Anna-Riitta K\u00e4ssi - doula ja seksuaalikasvattaja, Viekku
Publisher/HostAnna-Riitta Kässi - doula ja seksuaalikasvattaja, Viekku
Luova odotus -p\u00e4iv\u00e4retriitti
Advertisement
Vauvan odottaminen ja synnyttäminen on luomistyötä – odotusaika on hyvä tilaisuus luoda muutakin, antaa tilaa myös joutenololle, joka ruokkii luovuutta. Koska olet viimeksi pysähtynyt kuulostelemaan kohtuvauvaasi ja olemaan tietoisesti raskaana käsillä olevassa hetkessä?
Synnytykseen valmistautuminen on tärkeää niin tiedollisella, kehollisella kuin henkisellä tasolla. Päiväretriitin aikana teemme kehollisia harjoituksia, luomme käsillämme, pysähdymme kuuntelemaan itseämme ja jaamme piirissä. Pitkin päivää huomaat poimivasi mukaasi myös paljon tiedonmurusia.
Voit osallistua päiväretriitille millä tahansa raskausviikolla. Et tarvitse mitään ennakkotietoja tai -taitoja. Retriitti sopii niin ensi- kuin uudelleensynnyttäjille.
Kokoonnumme yhteen klo 10.00 ja päätämme päivän klo 16.30. Klo 12.30-13.15 pidämme lounastauon, jolloin voit syödä omia eväitäsi ja lisäksi lähistöllä on kauppa ja ravintoloita.
Päiväretriitin hinta on 97 € ja se sisältää kaiken materiaalin sekä naposteltavaa ja teetarjoilun. Ota mukaan oma vesipullosi sekä päällesi mukavat vaatteet, jotka päällä et pelkää sutia maalia paperille. Vaatteita voi vaihtaa takatilassa. Voi olla hyvä idea ottaa myös esim. villatakki ja -sukat, mutta tilassa on lainasukkia sekä huopia ja vilttejä. Ota mukaan myös jokin itsellesi tässä raskaudessa tärkeäksi muodostunut esine sekä muistiinpanovälineet.
Retriitti pidetään osoitteessa Alppikatu 17 (Kallio, Helsinki) ja ryhmä pidetään pienenä, jotta voimme työskennellä riittävin turvavälein niin, että kaikilla on mukava ja turvallinen olo. Mikäli saavut autolla, on tilan edessä maksullisia kadunvarsipaikkoja.
Ilmoittautuminen on sitova, ja esteen sattuessa osallistuminen on mahdollista siirtää toiselle henkilölle. Ilmoittaudu mukaan osoitteessa https://holvi.com/shop/viekku/section/raskaus-synnytys-vauva.
Lämpimästi tervetuloa!
Anna-Riitta Kässi
Palautteita päiväretriitistä:
"Ihanan monipuolinen ja moniulotteinen päivä itselle ja tunteille arjen kiireiden keskellä. Tunnelma oli lämmin, salliva, myötäelävä ja rennon kotoisa. Oli helppo avata sydäntään ja purkaa kipeitäkin asioita. Parasta oli syvyyden ja kepeyden/irrottelun sopiva suhde."
"Hyviä asioita käytiin läpi ja Anna-Riitta oli kyllä todella ammattitaitoinen, hyvät keskustelutaidot! Kaiken kaikkiaan ihana, rauhallinen ja rento ilmapiiri, hyödyllinen, nautittava retriitti!"
"Oli kiva huomata miten paljon musiikki ja tanssi rentoutti mieltä ja kehoa. Vien mukanani:- paljon uutta tietoa- vinkkejä synnytykseen- omanarvontunto nousi- lempeys itseä kohtaan- arvostus tulevaa lasta kohtaan"
"Kiva rauhallinen ja lämmin tunnelma. Oli ihana pysähtyä kuvittelemaan vauvaa ja synnytystä. Kokonaisuutena tosi kiva kurssi."
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Anna-Riitta Kässi - doula ja seksuaalikasvattaja, Viekku, Alppikatu 17, 00530 Helsinki, Finland, Helsinki, Finland

Sharing is Caring: