Ludensk meditasjon // Oslo Fringe

Wed Aug 24 2022 at 05:30 pm

SALT art & music | Oslo

SALT art & music
Publisher/HostSALT art & music
Ludensk meditasjon \/\/ Oslo Fringe
Advertisement
Ludensisk meditasjon tar utgangspunkt i at Homo ludens – det lekne mennesket er en utrydningstruet art.
Homo ludens er en livsnyter av dimensjoner. Den liker å klatre i trær eller ligge i hengekøyer, hvor den kan ligge i timevis for å undre seg over livets mysterium.
Ludensere elsker å nappe og du ser dem derfor ofte med lukkede øyne hvor de vandrer innover i sitt indre landskap. Ludenserne gjør dette mest for gledens skyld, men også for å samle energi for å kunne gå i «ludd» - som er den mest ekstatiske tilstanden ludenserne kan nå.
Dette er en meditasjon for deltakere som ønsker å gjenopprette sine ludenske krefter i en krevende tid. Vi håper du oppdager noen ludenske kriker og kroker av deg selv, og kan hjelpe til å spre denne energien videre til resten av menneskeheten.
Meditasjonen varer i 20 min og foregår i badstua Árdna. Ta på tøy som egner seg i badstue, og badetøy hvis du vil ta et ludensk bad i forlengelse av meditasjonen.
Av og med: Maja Roel
Lyd: Lasse Passage
www.majaroel.com
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Oslo Fringe Festival er en teaterfestival som samler byens mange frigrupper. Her kan du oppleve byens frie scenekunstnere og deres egenproduserte forestillinger innenfor et vidt spekter av sjanger og uttrykk.
www.oslofringe.no
@oslofringe
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

SALT art & music, Festningsallmenningen, Oslo, Norway

Tickets

Discover more events by tags:

Festivals in OsloArt in Oslo

Sharing is Caring: