Lost Girls / BLÅ

Thu Oct 21 2021 at 08:00 pm

BLÅ | Oslo

BL\u00c5
Publisher/HostBLÅ
Lost Girls \/ BL\u00c5
Advertisement
LOST GIRLS
torsdag 21. oktober | 20:00 | 250,- | id: 20
Den norske duoen Lost Girls med artist- og forfatter Jenny Hval og multiinstrumentalist Håvard Volden, ga i mars 2021 ut sitt første album "Menneskekollektivet" på Smalltown Supersound etter å ha samarbeidet i mer enn ti år.
På deres første fullengder booket Hval & Volden faktisk tid i et studio (Øra Studios, Trondheim) som de aldri hadde gjort sammen tidligere.
Innspillingene fant sted i mars 2020, selv om de følte at materialet egentlig ikke var klart for innspilling. Dette overlot mye til improvisasjon, og slik ble Menneskekollektivet skapt i mellom satte strukturer og energien i kollektiv utforsking.
Kanskje er det akkurat det som gjør Menneskekollektivet så unikt: Kvalitetene ved å prøve ut noe, for å se om det passer. På en måte er dette en mer fysisk versjon av det Hval har utforsket lyrisk i løpet av det siste tiåret i gjennom sine soloverk.
Albumet har høstet fantastiske anmeldelser i både inn- og utland og ble blant annet trukket frem av kredible Pitchfork som det beste av ny musikk.

www.blaaoslo.no
www.ticketmaster.no
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

BLÅ, Brenneriveien 9C, Oslo, Norway

Tickets

Discover more events by tags:

Art in Oslo

Sharing is Caring: