FÅ BILLETTER Loke Deph & Nixen @Hotel Cecil, København

Wed Dec 14 2022 at 08:00 pm to 11:00 pm

Hotel Cecil | Copenhagen

Hotel Cecil
Publisher/HostHotel Cecil
F\u00c5 BILLETTER Loke Deph & Nixen @Hotel Cecil, K\u00f8benhavn
Advertisement
Rapperne Loke Deph og Nixen forener kræfter, når de indtager Hotel Cecil den 14. december.
——————————————
Loke Deph & Nixen på Hotel Cecil
• Billetpris: 185kr
• Billetsalg: www.ticketmaster.dk/event/CEC1412C
• Døre til koncertsalen åbner kl. 19.00
• Koncertstart kl. 20.00
Tilmeld dig Hotel Cecils Nyhedsbrev:
http://eepurl.com/dqclV5
——————————————
Der er ingen som hverken Loke Deph eller Nixen på den danske musikscene. Efter at have markeret sig i en årrække med anmelderroste udgivelser og koncerter, er de blevet garanter for kvalitet, originalitet og Skills med stort S. Kort fortalt er der en legendarisk aften i vente, når de to mastodonter kombinerer kræfterne på Hotel Cecil i december.
Loke Deph er en åbenlys repræsentant for en ny generation af danske rappere. En generation der gør tingene på deres egen måde. Rapperens kunstneriske udtryk er fuld af autencitet og afvæbnende charme. Teksterne er tvetydige og besynderlige, og rører ved alt fra de største mysterier i livet, til hverdagens udfordringer. Lydbilledet trækker lige dele inspiration fra techno og jazz, men fællesnævneren er de skæve vinkler; det er både dansevenligt og tankevækkende på samme tid.
Det er autentisk, vellydende og fuldstændig kompromisløst. Kort sagt - ingen lyder ligesom Loke Deph.
Med sin blanding af stærkt personlige numre og kæk blærerøvsrap har Nixen længe gjort sig bemærket på hip hop scenen, blandt andet gennem to velmodtagende debut EP’er, som hurtigt blev undergrundsfavoritter, fulgt op af et debut album der endegyldigt cementerede hans plads som dansk raps arvtager. Debut albummet ”X” udkom til stor begejstring fra fans såvel som det øvrige hip hop miljø. Pladen, som hovedsageligt er produceret af Nixen selv, er gæstet af L.O.C., Bai D og hasan shah, og blev fulgt op af nogle totalt udsolgte koncerter på blandt andet Ideal Bar og Lille Vega.
Ovenpå debutalbummet, har Nixen fortsat med at udgive singler som senest blev efterfulgt af EPèn "Viva La NC" og seneste udspil “Panama” tyder på at der er noget tungt undervejs.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Hotel Cecil, Niels Hemmingsens Gade 10, Copenhagen, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: