Live event! Møt våre high school-eksperter i Oslo

Thu Sep 28 2023 at 04:00 pm

Henrik Ibsens gate 90, 0255 Oslo, Norge | Oslo

Explorius Norge
Publisher/HostExplorius Norge
Live event! M\u00f8t v\u00e5re high school-eksperter i Oslo
Advertisement
Dette er en spennende mulighet for studenter på videregående nivå til å få mer informasjon om våre high school-destinasjoner og programmer!
Vårt erfarne team vil presentere deg for de mest populære high school-destinasjonene, fra USA, Storbritannia, Canada og Australia til Spania, Italia og Japan og mange fler!
Vårt dedikerte team vil dele verdifull informasjon om studierettninger, skoleplasseringer, programvalg og støtte før, under og etter utenlandsoppholdet ditt. Enten du er interessert i studiespesialiserende, kunst eller idrett eller andre rettninger, vil vi hjelpe deg med å finne det perfekte programmet som passer til dine interesser og mål.
Du vil få sjansen til å møte tidligere Explorius-studenter som har fullført high school-programmene våre og høre deres inspirerende historier. De vil gi deg førstehånds innsikt i hvordan det er å leve og studere i et annet land. I tillegg kommer våre dyktige kollegaer:
- Kim Carter, Global Sales Director of Educatius
- Pierre Ermanno, Global Sales Manager, Educatius
- Eva Gómez, Country Manager, Get Ready Spain
- May-Britt Christjansen, Business Manager of Outdoor Education New Zealand
- Elnaz Biglary, Nordic Sales Manager, Explorius og Educatius
Dette arrangementet er en uvurderlig mulighet til å få svar på alle dine spørsmål og vårt team av erfarne rådgivere vil være tilgjengelige for å gi deg personlig veiledning og hjelpe deg med å ta de rette valgene for din utdanning og fremtidige karriere. Arranngementet er gratis og uforpliktende.
Vi sees i på vårt kontor i Henrik Ibsens gate 90, 0255 Oslo, og begynn reisen mot en utdanning uten grenser. Registrer deg nå for å sikre plassen din!
https://www.explorius.no/nyheter/live-event-treff-explorius-high-school-eksperter-i-oslo
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Henrik Ibsens gate 90, 0255 Oslo, Norge, Oslo, Norway

Discover more events by tags:

Art in Oslo

Sharing is Caring: