Live Ambient Cacao Ceremony SOLD OUT

Sat Oct 15 2022 at 06:00 pm UTC+03:00

Joogakoulu Shanti | Helsinki

Gloria Yoga
Publisher/HostGloria Yoga
Live Ambient Cacao Ceremony SOLD OUT
Advertisement
Live Ambient Cacao Ceremony & Ecstatic Dance on eheyttävä ja parantava seremonia, jossa yhdistämme erilaisia metodeja: livemusiikkia, tietosuuden kultivaatioharjoituksia Vijnava Bhairava Tantrasta, meditaatiota, hengitysharjoituksia, autenttista liikettä ja rituaalin voimaa.
Seremoniallisen kaakaon nauttiminen osana kokemusta vahvistaa sydämelliseen läsnäoloon laskeutumista, energisoi ja tukee luovuuden luonnolliseen virtaan virittäytymistä.
Luomme yhdessä pyhän, turvallisen ja ajattoman hetken, jonka aikana ankkuroidumme autenttiseen läsnäoloon ja taianomaiseen tunnelmaan.
Seremoniaa kuljettaa eteenpäin lahjakkaiden muusikoiden Samuli Sailon ja Linneyahin livenä tuottama äänimaisema. Samuli ja Linneyah luovat jooga-, meditaatio- ja somaattiselle harjoituksellemme koskettavan musiikillisen ympäristön mm. kitaralla, kosketinsoittimilla ja laululla.
Illan edetessä saamme kuulla Samulin ja Linneyahin omaa musiikillista tuotantoa myös transsiin johdattavien rytmien muodossa.
Koko ilta on kokonaisvaltainen ja parantava äänimatka, jolle avaudumme liikkeen, tanssin, hengityksen, kaakaon ja meditaation avulla.
Venue: Joogakoulu Shanti, Helsinki
Aika: 18.00 - 20.30
Hinta: 40€
Info & Sign Up: glori[email protected]
Samana viikonloppuna 14. -16.10. Gloria ja Viivi ohjaavat Embodied Essence - nondual tantra, yoga & embodiment immersion Shantissa. Voit lukea lisää tapahtumasta täältä.
https://www.facebook.com/events/749518663071170
<3
Tapaa järjestäjät:
Elysian Trees
"Elysian Trees on Linneyahin ja Samuli Sailon mudostama duo, joka yhdistelee musiikissaan elektronista ja autenttista ääntä. Esitykset vievät kuulijat maagiselle matkalle sielun korkeuksiin ja syvyyksiin. Yhtye luo omaleimaisia ja tunnelmallisia äänimaisemia käyttäen inspiraation lähteenään monia eri musiikkityylejä. Esitykset perustuvat osittain improvisaatioon, mikä tekee jokaisesta äänimatkasta ainutlaatuisen.
Linneyah ja Samuli Sailo ovat tehneet musiikkia yhdessä vuodesta 2014. Nyt he palaavat yhteisen lapsen syntymisen jälkeen lavoille kahden ja puolen vuoden tauolta uudella nimellä ja uudella musiikilla. Heidän rakkautensa ja toisiaan täydentävä yhteys välittyy kauniisti musiikin kautta. Heitä on aikaisemmin kuultu yhtyeissä Mysterose Garden ja Swans of Sarajas."
Teaseri Elysian Treesin uudesta julkaisemattomasta musiikista, josta pääsemme nauttimaan illan seremoniassa:
https://soundcloud.com/elysian-trees/the-beginning-teaser?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing
"Samuli Sailo on multi-instrumentalisti, säveltäjä ja tuottaja. Hänen sydän sykkii niin livesoittamiseen kuin studiotyöskentelyyn ja uusien äänimaisemien luomiseen ja löytämiseen. Esiintymisessä ja livesoittamisessa häntä kiinnostaa erityisen paljon improvisoiminen, hetkeen uppoutuminen ja hetkestä käsin luominen. Ääniaallot kuljettavat meditatiiviselle matkalle ennalta määrittämättömiin tiloihin ja avaruuksiin. Matkaa luodaan kitaran, pianon, laulun, erilaisten efektien ja loopperin kautta. Illan DJ-setti koostuu niin ikään Samulin omasta tuotannosta.
FB: https://www.facebook.com/samulisailomusic
Käykää täältä kuuntelemassa Samulin musiikkia:
https://soundcloud.com/mysterose-garden/unfolding-lotus
Gloria Salo:
"Tapahtumissani ja retriiteilläni yhdistän osaamistani ja pitkää harjoitustaustaani joogasta, tantrasta, meditaatiosta ja integratiivisista terapeuttisista menetelmistä. Akateemiselta puolelta olen valmistunut sosiaalipsykologian maisteriksi. Tällä hetkellä opiskelen kahta terapeuttista suuntausta: kognitiivisen lyhytterapian erityispätevyyttä, ja samalla NVC (non-violent communication) sertifioiduksi valmentajaksi.
Olen harjoittanut joogaa ja tantraa viimeiset 23 vuotta, ja toiminut jooga- tantra ja meditaatio-ohjaajana täysipäiväisenä työnäni viimeiset 17 vuotta. Olen opiskellut ja harjoittanut useampaa jooga- ja tantraperinnettä, ja ollut erityisen kiinnostunut traditionaalisista ja syvällisistä tantran ja joogan suuntauksista, ja elävästä harjoitusperinteestä. Tällä hetkellä syvennän nondualistisen tantran harjoitustani (trika ja kaula perinteet) Christopher Wallisin ohjauksessa.
Edellämainittujen kiinnostuksenkohteiden lisäksi sydäntäni ovat lähellä elämän pyhyys, rituaalisuus (seremonioiden ja siirtymäriittien palauttaminen osaksi modernia arkeamme), tanssi, musiikki, leikki, avanto, kokonaisvaltainen hyvinvointi, ja luonnon eheyttävä voima."
Viivi Jokela
BIO
Viivi Jokela facilitates space to immerse in nondual awareness and recognition. She shares about the universal wisdom of awakening to the nature of Reality and the deeper truth of what we are. Her background is in the lineage of nondual shaiva tantra (Kashmir shaivism), which she first encountered academically (MA), and later on experimentally as direct experience.
She is especially inspired by the aesthetic aspect of the tantrik path: a way of moving in the world in which there is an ineffable relaxation into pure sensation, free from artificial division or conceptual overlay. Abiding in the sense experience in this unfiltered manner, one attunes with self aware wonder. A sweet sense of yielding and expansiveness takes place. Life reveals itself as one unified flow.
Grounded on the meditative contemplation practices of the direct way, she integrates somatics, intuitive movement, music, and embodied yoga to explore this so called natural mode of being.
Her main teacher is Christopher Hareesh Wallis whom she met in 2014 after a profound awakening impulse took place. Other teachers that she has studied with are Adyashanti (nondual zen), Paul Muller Ortega (shaiva tantra), Tenzin Wangyal Rinpoche (bön dzogchen), and lately Rupert Spira (Kashmir shaivism & advaita).
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Joogakoulu Shanti, Runeberginkatu 43,Helsinki, Finland, Helsinki, Finland

Sharing is Caring:

More Events in Helsinki

Blowup Vol. 6 | Daytime matinee
Sat Oct 15 2022 at 02:00 pm Blowup Vol. 6 | Daytime matinee

Limbo

AX Taidekierros
Sat Oct 15 2022 at 02:15 pm AX Taidekierros

Hotel AX

Finland@2:50 - ten minutes of daily mindfulness EET (Eastern European Time)
Sat Oct 15 2022 at 02:45 pm [email protected]:50 - ten minutes of daily mindfulness EET (Eastern European Time)

Museum of Contemporary Art Kiasma

Vogue & Runway & Bedroomstyle Workshops in Helsinki!
Sat Oct 15 2022 at 03:00 pm Vogue & Runway & Bedroomstyle Workshops in Helsinki!

HSL 0806 Aleksanterin teatteri

.
Sat Oct 15 2022 at 05:00 pm .

XYSMA + Sumea \/ Tavastia-klubi
Sat Oct 15 2022 at 07:00 pm XYSMA + Sumea / Tavastia-klubi

TAVASTIA-klubi

JIMMY CARR - Terribly Funny
Sat Oct 15 2022 at 07:00 pm JIMMY CARR - Terribly Funny

Kulttuuritalo (Helsinki)

La 15.10. Luukas Oja + Eetu Riikonen + Aino & Hajonneet
Sat Oct 15 2022 at 07:00 pm La 15.10. Luukas Oja + Eetu Riikonen + Aino & Hajonneet

Korjaamo

Niko Kivel\u00e4 Kommunikaatio \/ On The Rocks
Sat Oct 15 2022 at 07:00 pm Niko Kivelä Kommunikaatio / On The Rocks

On the Rocks

Aleksi X Kalle 60v
Sat Oct 15 2022 at 07:00 pm Aleksi X Kalle 60v

Ravintola Wäiski

Heikki Silvennoinen Band \/ G Livelab Helsinki
Sat Oct 15 2022 at 07:00 pm Heikki Silvennoinen Band / G Livelab Helsinki

G Livelab Helsinki

Helsinki is Happening!

Never miss your favorite happenings again!

Explore Helsinki Events