UTSOLGT! Little Simz // Rockefeller // Pres. av Live Nation

Sun Dec 18 2022 at 07:00 pm

Rockefeller / John Dee / Sentrum Scene | Oslo

Rockefeller \/ John DEE \/ Sentrum Scene
Publisher/HostRockefeller / John DEE / Sentrum Scene
UTSOLGT! Little Simz \/\/ Rockefeller \/\/ Pres. av Live Nation
Advertisement
Skuespilleren og musikeren fra London har jobbet hardt for å komme dit hun er i dag. Med tre album og en bråte mikstapes i baggen har Little Simz klatret rangstigen med sin ytterst potente, rett i trynet, rett i hjertet, slagkraftige og eksperimentelle rap.
Kontrollert men med grit og swag, spytter hun ut sin gjenkjennelige mitraljøse-rap som ingen andre, men gir også rom for en melankolsk behagelighet og en meloditeft som har blitt en glemt kunst i rap anno 2021. Det minner oss om hvorfor hun er en av de mest vitale og ledende artistene innen sjangeren.
Simz blir omtalt som en av vår tids aller beste MCs i en allerede, mildt sagt, konkurransetung kategori. I 2019 vant hun en NME-pris i kategorien «Best Album», og ble nominert til IMPALA og Mercury Prize med albumet Grey Area.
---
Arrangementet har 18 års aldersgrense med legitimasjonsplikt. Ingen vergeordning. Det sjekkes legitimasjon av alle publikummere som antas å være under 25 år. Gyldig legitimasjon er nasjonalt ID-kort, pass, bankkort med bilde eller fysisk førerkort. Digitalt førerkort er ikke gyldig legitimasjon. Foto på legitimasjon må være lett identifiserbar med bruker.
---
Dørene åpner kl. 19.00. Arrangementet starter ca. 1 time etter dørene åpner. N.B! Det anbefales å komme minimum 45 minutter før arrangementet starter da det kan bli kø.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Rockefeller / John Dee / Sentrum Scene, Badstugata 2,Oslo, Norway, Oslo, Norway

Tickets

Discover more events by tags:

Concerts in OsloArt in Oslo

Sharing is Caring: