Lisa Ekdahl 3. ekstrakoncert | DR Koncerthuset

Wed Sep 07 2022 at 08:00 pm UTC+02:00

DR Koncerthuset | København

DR Koncerthuset
Publisher/HostDR Koncerthuset
Lisa Ekdahl 3. ekstrakoncert | DR Koncerthuset
Advertisement
Det er med stor glæde, at vi kan præsentere endnu en koncert med en af Sveriges smukkeste stemmer, når Lisa Ekdahl besøger DR Koncerthuset med sine hjertevarme sange fra en lang og fænomenal karriere og sit nye album GRAND SONGS. Fire koncerter i alt, fordelt på tre efterårsaftner, kan den svenske stjerne opleves i Koncertsalen.
Oplev Lisa Ekdahl i Koncertsalen til efteråret 2022. Lisa Ekdahl har siden gennembruddet i 1994 sat ord på den særlige skandinaviske skrøbelighed og styrke. I en original blanding af svensk visetradition, underspillet jazz og bossanova har Lisa Ekdahl formået at skabe et unikt luftig og kantet kammerjazzet udtryk.
Hun blev for alvor populær med albummet Med kroppen mot jorden og med sit samarbejde med Lars H.U.G på sangen ”Backwards” blev den svenske sangerinde folkeeje i hele Danmark, og der er heller ingen tvivl om, at Danmark har en helt særlig plads i hendes hjerte.
Populariteten herhjemme blev endnu engang bekræftet, da hun sidst gæstede Danmark i 2019 i Koncertsalen. Fremmødet var stort og folk sang med, når Lisa Ekdahl sang store hits som ”Vem vet?”, ”Du sålde våra hjärtan” og ”Öppna upp ditt fönster”.
I oktober 2021 udgav Ekdahl sit nye album GRAND SONGS, der byder på fortolkninger af nogle af hendes yndlingssange gennem tiden fra kunstnere som Beyonce, Carole King, Diana Ross og Bob Dylan.
Med Lisa Ekdahls formåen til at få store sange til at lyde lette og sødmefulde, er det uundgåeligt at blive forført. Koncertsalens smukke omgivelser danner derfor den perfekte ramme om en koncert af den kaliber, og giver Lisa Ekdahls klassiske og følsomme sound den ekstra dimension, den fortjener.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

DR Koncerthuset, Ørestads Boulevard 13, København, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: