Lis Sørensen

Thu Oct 27 2022 at 08:00 pm

Trommen | Hørsholm

Trommen
Publisher/HostTrommen
Lis S\u00f8rensen
Advertisement
(Flyttet fra fredag d. 11. februar 2022 og torsdag d. 9. september 2021. Købte billetter gælder til den nye dato.)
Efter succesen i ’Toppen af Poppen’ i 2018, og Anne Sanne Lis turnéen i 2019 udgav Lis Sørensen i efteråret 2019 selvbiografien ”Jeg er kommet for at synge” sammen med Danni Travn.
Det er beretningen om sømandsdatteren fra Brabrand, der over fire årtier har vundet stor plads i danskernes hjerter med et imponerende repertoire af hits.
I foråret 2020 vendte Lis Sørensen igen hjem i vante omgivelser – som solist med sit eget fantastiske band.
2020 er også året, hvor Lis Sørensen igen er gået i studiet og spenderet timevis på at lave nye soundtracks til danskernes liv.
Lis Sørensens imponerende repertoire byder på en perlerække af hits – nye som gamle. Med en sprællevende samling af sange står Lis Sørensen skarpt i nutiden og formidler fortidens hits, ’Fuld af Nattens Stjerner’, ’Tæt på Ækvator’, ’Mine Øjne De Skal Se’ og mange flere, med en naturlig elegance, som vidner om hendes egen kærlighed til repertoiret.
Her er i sandhed en sangerinde, som skiller sig ud, og hvis erfaring og passion skinner igennem på hver en scene. Med sin varme og stærke vokal i centrum, favner Lis Sørensen et bredt publikum, og en aften i hendes selskab er både en rejse ned ad memory lane, og en energisk oplevelse af øjeblikket.
Sal: Stortrommen.
Nummererede siddepladser
Varighed: ca. 2 timer inkl. pause.
Billetter: 425 kr.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Trommen, Bibliotekstorvet 1,Hørsholm, Denmark, Hørsholm, Denmark

Tickets

Discover more events by tags:

Music in HørsholmEntertainment in Hørsholm

Sharing is Caring: