Liike & läsnäolo: 5Rytmiä -luovan tanssin lähitunnit (Helsinki, syksy 2022)

Tue Aug 16 2022 at 06:00 pm to 08:00 pm

Helsinki Dance Central | Helsinki

Karoliina Valontaival - 5Rytmi\u00e4
Publisher/HostKaroliina Valontaival - 5Rytmiä
Liike & l\u00e4sn\u00e4olo: 5Rytmi\u00e4 -luovan tanssin l\u00e4hitunnit (Helsinki, syksy 2022)
Advertisement
Kaipaatko lisää luovuutta elämääsi? Haluatko liikkua kokonaisvaltaisesti ja tutustua kehollisuuteesi? Onko tarvetta purkaa fyysiset jännitykset kehosta ja painolastit harteiltasi? Etsitkö mielen tyyneyttä sekä avaraa ja läsnäolevaa olemista? Tykkäätkö tai haluaisitko tanssia, mutta koreografiat ja askelkuviot eivät ole sinun juttusi?
5Rytmiä® on kokonaisvaltainen luovan liikkeen menetelmä. Se on tie läsnäoloon, eheyteen ja autenttiseen olemiseen. Unohda askelkuviot ja suorituspaineet: 5Rytmissä tanssi on juuri sinu näköisesi. ”Aalto” on harjoituksen perusta: yhtenäinen kaari muodostuu viidestä eri rytmistä eli liikelaadusta. Rytmit johdattelevat löytämään omaa ainutlaatuista fyysistä ilmaisua, luovuutta ja liikkeen iloa. 5Rytmiä sopii kaiken ikäisille, muotoisille ja kokoisille kehoille, riippumatta liikunnallisesta taustasta, sukupuolesta tai rytmitajusta. Kaikki tunnit sopivat niin vasta-alkajille kuin pitempään tanssineille. Tervetuloa juuri sellaisena kuin olet!

Lue lisää: www.valontaival.com/tunnit
--------------
”Tuntisi ovat olleet minulle kuin keitaita aavikolle eksyneelle janoiselle. Kiitos mahdollisuudesta pysähtyä, kuunnella, löytää ja uskaltaa. Kiitos tilasta olla heikko, vahva, pelokas, rohkea. Kiitos että olen saanut olla leikkivä lapsi, riehakas nuori ja hauras vanhus.” -Matti L.

“Karoliina kannattelee tilaa, ohjaa liikettä ja kutsuu vapauttamaan jokaisen sisäisen tanssin juuri jokaisen omalla ainutlaatuisella tavalla. Hän loihtii esiin sen mielettömän kauniin sydämen koreografian, joka ihan jokaiselta löytyy.”
Jani P.

“Iso suositus! Karoliina on ihan mielettömän taitava luomaan tilan missä jokainen voi vapaasti ja turvallisesti ilmaista sitä mikä siinä hetkessä tuntuu oikealta. Oli se iloa, surua, helpotusta, ahdistusta, villeyttä tai estyneisyyttä. Olet tervetullut just sellasena ja siinä mielentilassa kuin olet. Ainoastaan pieni varoituksen sana: tähän saattaa jäädä koukkuun!”
Päivi H.
-----------
? OHJAAJASTA?
KAROLIINA VALONTAIVAL on tanssinut 5Rytmiä vuodesta 2005. Hän on Suomen ensimmäinen ja ainut sertifioitu 5Rytmin opettaja. Karoliina on sydämellinen, maanläheinen, innostava ja kannustava ohjaaja, joka avaa ovet kehollisuuden ja luovan liikkeen maailmaan. Hän luo turvallisen, hyväksyvän ja helposti lähestyttävän tilan, johon voi saapua sellaisena kuin on.
-------
? HINTA ?
Huom - ryhmään ilmoittautuminen ensisijaisesti kausikortilla 1.8. asti. Jos ryhmässä on tilaa, avataan ilmoittautuminen yksittäisille kerroille kertamaksulla.
KAUSIKORTTI (18 kertaa, syksy 2022):
Perushinta: 324€
Alennusryhmät*: 288€
? Ennakkohinta -10% kun ilmoittaudut juhannusaattoon pe 24.6. mennessä! ?

KERTAMAKSU
21€ / 19€ alennusryhmät*

* Alennushinta opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille. Näytäthän alennukseen oikeuttavan todistuksen saapuessasi paikan päälle.
Kaikki hinnat sis. alv. 10%
---------------------------
? ILMOITTAUTUMINEN ?
OSTA KAUSI- tai SARJAKORTTI:
https://www.valontaival.com/kausikortti
VARAA TUNTI (avataan elokuussa):
https://www.valontaival.com/ilmoittaudu
----------------------------
PYSY AJAN TASALLA:
Facebook: Karoliina Valontaival - 5Rytmiä
Instagram: @karoliina.valontaival
www.valontaival.com
Liity postituslistalle:
www.valontaival.com/liity
Sydämellisesti tervetuloa!
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Helsinki Dance Central, Sörnaisten Rantatie 33 C - 4th floor,Helsinki, Finland, Helsinki, Finland

Tickets

Sharing is Caring: