Life Science Investor Konferencer 24. november 2021

Wed Nov 24 2021 at 01:30 pm to 06:00 pm

Symbion Fruebjergvej | Copenhagen

\u00d8konomisk Ugebrev
Publisher/HostØkonomisk Ugebrev
Life Science Investor Konferencer 24. november 2021
Advertisement
Kom den 24/11 og hør de nyeste resultater og businessplaner fra: Camurus, ALK, Alligator Bioscience , Scandion Oncology og Evaxion.
About this Event
Program for den 24. november 2021

13:30-14:00: Registrering, kaffe & networking  

14:00-14:05: Velkomst v/ Økonomisk Ugebrev  

14:05-14:25: Investering i amerikansk biotek v/Peter Hildebrandt, Porteføljemanager, Advice Capital Breakthrough Biotech

14:35-15.05: Scandion Oncology

15:05-15:10: Strække ben pause  

15:10-15:40: Camurus

15:50-16:20: Alligator Bioscience

16:30-16:45: Pause + kaffe, vand og sandwich  

16:45-17:15: Alk

17:25-17:55: Evaxion Biotech

17:55-18.00: Afrunding


Camurus

Camurus er en svensk biofarmaceutisk virksomhed, der er forpligtet til at udvikle og kommercialisere innovative og langtidsvirkende lægemidler til behandling af alvorlige og kroniske sygdomme. Camurus har to farmaceutiske produkter på markedet i Europa og Australien til behandling af opioidafhængighed og har flere undersøgelsesproduktkandidater i udvikling til behandling af CNS og sjældne sygdomme, herunder akromegali, neuroendokrine tumorer, polycystisk leversygdom og kroniske smerter. Alle produkter og produktkandidater er baseret på Camurus’ proprietære FluidCrystal®-lægemiddel leveringsteknologi med det formål at bidrage til væsentlige forbedringer i behandlingsresultater, øget livskvalitet og effektiv udnyttelse af sundhedsressourcer. Selskabets aktie er noteret på Nasdaq Stockholm under "CAMX".

Yderligere information: www.camurus.com


Scandion Oncology

Et af de største og uløste problemer i moderne kræftbehandling er resistens over for den medicinske behandling. Det ønsker Scandion Oncology at gøre noget ved. Selskabets første lægemiddelkandidat, SCO-101, er en tablet, som skal indtages sammen med kemoterapien for at modvirke resistens. Målet er at kræftpatienten kan leve længere og i bedste fald helbredes. SCO-101 afprøves i øjeblikket hos patienter med tarmkræft (CORIST-studiet) og hos patienter med kræft i bugspytkirtlen (PANTAX-studiet). Scandion Oncology A/S er noteret på Nasdaq First North Growth Market i Stockholm.

Yderligere information: www.scandiononcology.com


ALK

ALK er en global allergivirksomhed med en bred vifte af behandlinger, produkter og tjenester, der opfylder de unikke behov hos folk med allergi, deres familier og læger.

ALK er specialiseret indenfor allergivaccination – en unik behandling som ikke bare reducerer symptomerne, men også behandler den underliggende årsag til allergien. Virksomheden tilbyder produkter til allergivaccination i form af tabletter, dråber og injektioner, hvor tabletterne er den nyeste, mest veldokumenterede og enkleste behandlingsform. Desuden producerer ALK også adrenalin auto-injektorer til behandling af svære allergiske reaktioner samt produkter til allergidiagnostik.

Virksomheden har hovedkvarter i Hørsholm, beskæftiger omkring 2.500 mennesker over hele verden og er noteret på Nasdaq Copenhagen. Find mere information om ALK og allergi på www.alk.net.


Alligator Bioscience

Alligator Bioscience udvikler innovative immunaktiverende best-in-class antistoffer designet til fremtidens kræftbehandling. Alligators længst fremskredne projekt er Mirazalimab, et immune-stimulerende antistof mod CD40. Mitazalimab er i fase 2 undersøgelse i 1. linje bugspytkirtelkræft i kombination med kemoterapi. Alligator forventer at kunne rapportere de første interim-resultater fra Mitazalimab studiet i løbet af 2022 - og forventer ligeledes at ekspandere det kliniske program for Mitazalimab i løbet af 2022 med henblik på at øge programmets langsigtede værdi. Alligators pipeline indeholder desuden ATOR-1017 der er i fase 1 undersøgelse, den nyskabende CD40-baserede immunterapiplatform Neo-X-Prime, samt flere kliniske og prekliniske partnerskaber der understøtter virksomhedens fremtidige vækst. Alligator har hovedsæde i Lund og er noteret på NASDAQ Stockholm som ATORX.

Yderligere information: www.alligatorbioscience.se


Evaxion er en AI-immunologyTM

platformvirksomhed, der afkoder det menneskelige immunsystem for at opdage og udvikle nye immunterapier til cancer og infektionssygdomme.

Evaxion har udviklet deres AI-immunologi-kerneteknologi til at forstå de biologiske processer, der er relevante for at aktivere immunsystemet, så de kan udnytte mulighederne gennem nye immunterapier. Deres skalerbare AI-immunologiske kerneteknologi muliggør en bred anvendelse på tværs af sygdomme med immunologisk indhold. Med dyb indsigt i immunsystemets biologiske processer slår Evaxion bro mellem teknologi, ingeniørekspertise og viden om lægemiddeludvikling for at udvikle nye immunterapier til gavn for patienterne.

For yderligere information: www.evaxion-biotech.com


Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Symbion Fruebjergvej, 3 Fruebjergvej, Copenhagen , Denmark

Tickets

GBP 0.00

Discover more events by tags:

Workshops in Copenhagen

Sharing is Caring: