Leylijnwandeling Amsterdam-Centrum

Sun Jan 09 2022 at 09:30 am to 11:00 am

Centraal Station | Amsterdam

Rob Noord
Publisher/HostRob Noord
Leylijnwandeling Amsterdam-Centrum
Advertisement
Leylijnwandeling Amsterdam-Centrum
About this Event

Leylijnen zijn krachtplaatsen. Volgens de literatuur over dit onderwerp is het merendeel van oude heilige plaatsen, oude kerken, tempels, kastelen, synagogen, hunebedden, etc. op leylijnen gebouwd. Ook heilige bomen staan vaak op leylijnplekken. Daardoor hebben dit soort plaatsen een magische uitstraling, waar je onder de indruk van kunt raken. Hun ouderdom gaat ver terug in de tijd, soms tot zelfs vóór de middeleeuwen. Mensen voelden door de eeuwen heen dat deze krachtplekken bezinning, verstilling, inspiratie, rust en troost konden geven.

Regelmatig maak ik een leylijnwandeling in het centrum van Amsterdam. Iedereen die daarin geïnteresseerd is, kan meewandelen. Het vertrekpunt is het Centraal Station. We komen langs de Sint-Olofskapel, de Oude Kerk, de Waag, de Nieuwe Kerk en meerdere plekken. Tijdens de wandeling zullen we op een aantal punten stilstaan. Door middel van een ons gevoelszintuig onderzoeken we of wij de energie van de leylijn kunnen voelen. Soms kan het gebeuren dat je een lichte tinteling in je hoofd krijgt of je kunt meer ruimtelijkheid en stilte ervaren.

Start locatie: Stationsplein, 1012 AB Amsterdam. In een groep kunnen ongeveer 3 (wordt nu 1 deelnemer voor deze wandeling) en de afstand onderling is 1,5 meter. Het exacte afspreekpunt volgt.

Heb je vragen, stuur dan een email naar: [email protected] (www.robnoord.nl)Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Centraal Station, stationsplein, Amsterdam, Netherlands

Tickets

EUR 0.00

Sharing is Caring: