Lavinia Meijer in Paradiso

Thu Jun 17 2021 at 06:30 pm to 08:30 pm

Paradiso Amsterdam | Amsterdam

Publisher/HostParadiso Amsterdam
Let op: dit is het verplaatste concert van 24 april 2021. Tickets gekocht voor de oorspronkelijke datum blijven geldig voor deze datum.
Please note: this is the postponed event of April 24, 2021. Tickets bought for the original date remain valid for the rescheduled date.
--
Op 17 juni 2021 geeft de wereldberoemde Nederlandse harpiste Lavinia Meijer een 'coronaproof' concert in Paradiso in het kader van haar DETOUR clubtournee. Tickets en meer informatie: paradi.so/LaviniaMeijer
Lavinia Meijer (1983) is één van de meest veelzijdige harpisten van deze tijd. Na haar debuut in Carnegie Hall in New York in 2007 wordt ze regelmatig uitgenodigd om als soliste op te treden in Europa, Azië en De Verenigde Staten. Ze werkte samen met bekende componisten als Philip Glass (Koyaanisqatsi, the Hours) en Ludovico Einaudi (Intouchables, Black Swan) en deelde met hen het podium, alsook met popiconen als Iggy Pop, Patti Smith, Laurie Anderson, Olafur Arnalds en Sufjan Stevens. Haar albums worden wereldwijd uitgebracht (Channel Classics, Sony Classics) en zijn bekroond met een Edison Award.
DETOUR
Tijdens haar 'coronaproof' DETOUR clubtournee speelt Meijer naast haar eigen werk tevens muziek van neoklassieke artiesten als Nils Frahm, Lambert, Ólafur Arnalds en Alexandra Stréliski. Het decor van de voorstelling is speciaal ontworpen door kunstenaar Albert Geertjes.

Event Venue & Nearby Stays

Paradiso Amsterdam, Weteringschans 6-8, Amsterdam, Netherlands

Tickets

Sharing is Caring: