Lasten Hautausmaa, Nykyaika // Konepaja Biergarten

Fri Jul 08 2022 at 06:30 pm

Konepaja Biergarten | Helsinki

T\u00e4n\u00e4\u00e4nkin menee hyvin - TMH Productions
Publisher/HostTänäänkin menee hyvin - TMH Productions
Lasten Hautausmaa, Nykyaika \/\/ Konepaja Biergarten
Advertisement
TMH Productions järjestää heinäkuussa Konepaja Biergartenin kesäterassilla neljän tapahtuman mittaisen kesäklubin, jonka aikana lavalle nousee monipuolinen kattaus loistavia yhtyeitä sekä DJ:tä. Hyvän musiikin lisäksi tarjolla on laaja olutvalikoima, erilaisia ruokakojuja
Perjantaina 8.7. järjestettävällä kolmannella klubilla luvassa on tummanpuhuvaa suomirockia sekä punkahtavaa indierockia, jota tarjoilevat Lasten Hautausmaa ja Nykyaika.
Lasten Hautausmaa
Kouvolalaislähtöinen Lasten Hautausmaa on laulaja Kristiina Vaaran ja kitaristi-laulaja Tuomo Mannosen luotsaama yhtye, joka soittaa melankolissävytteistä suomirockia. Bändin nimi on peräisin Aapeli Kissala & Antipatia -yhtyeen kappaleesta, josta kokoonpano on tehnyt alkutaipaleellaan oman versionkin.

Kymmenisen vuotta sitten perustetun yhtyeen uraan mahtuu viisi kokopitkää albumia, joista viimeisin, nimeltään Kevät, julkaistiin tämän vuoden alussa. Levy keräsi edeltäjiensä tapaan hyviä arvosteluja ja nousi julkaisuviikollaan Suomen virallisen albumilistan toiselle sijalle. Menestyksekkäiden levytysten lisäksi Lasten Hautausmaa on kunnostautunut myös keikkarintamalla, ja yhtyeestä on kasvanut vuosien saatossa erittäin suosittu ja toimiva livebändi.

Nykyaika
Vuonna 2015 keikkailun aloittanut Nykyaika on kovaääninen helsinkiläinen rockyhtye, jonka musiikissa kitaristi Tuomas Alatalon päällekäyvät fuzz-vallit yhdistyvät omintakeisella tavalla laulaja Otto Grudströmin 70-luvulle kumartaviin melodioihin. Jos yhtyeen puheasteella olikin tarkoitus ponnistaa lähinnä punkrockista ja post-punkista, lähti musiikillinen mopo käsistä heti kun instrumentteihin tartuttiin. Tyyliään yhtye itse ei sen kummemmin määrittelekään.
Ensimmäinen maistiainen Nykyajan levytetystä tuotannosta oli tammikuussa 2016 ilmestynyt, yhtyeen nimeä kantava seiskatuumainen, jota seurasi debyyttipitkäsoitto Lomakeskus Helvetti alkuvuodesta 2019. Nykyaika on viettänyt pitkään hiljaiseloa, ja nousee nyt ensimmäistä kertaa livenä lavalle parin vuoden tauon jälkeen.
18.30 ovet
19.30 Nykyaika
20.30 Lasten Hautausmaa
Tervetuloa mukaan viettämään mukavaa kesäiltaa iloisten ihmisten, hyvien oluiden sekä ennen kaikkea loistavan musiikin parissa!
Muut klubikerrat:
1.7. Clifters, Mika Järvinen
2.7. Saimaa
15.7. Wasted, Flippipuisto, Puhelinseksi
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Konepaja Biergarten, Bruno Granholmin kuja 1,Helsinki, Finland, Helsinki, Finland

Tickets

Sharing is Caring: