LA 9.3.2024 RUUSUT - Melankolia LIVE // Kulttuuritalo, Helsinki

Sat Mar 09 2024 at 06:30 pm to 11:00 pm

Kulttuuritalo (Helsinki) | Helsinki

Sunborn Live
Publisher/HostSunborn Live
LA 9.3.2024 RUUSUT - Melankolia LIVE \/\/ Kulttuuritalo, Helsinki
Advertisement
Sunborn Live esittää:
LA 9.3.2024 RUUSUT – Melankolia LIVE
Kulttuuritalo, Helsinki
Ovet klo 18.30, showtime klo 20.00
Liput 39,90e sis. palvelumaksun (K-18)
LIPUT MYYNNISSÄ PE 1.12.2023 KLO 9:00
www.lippu.fi/sunbornlive

RUUSUT ESITTÄÄ MELANKOLIA LIVE -ERIKOISKONSERTIN KULTTUURITALOLLA MAALISKUUSSA
Kotimaisen elektronisen popin aallonharjaa halkova Ruusut esittää viime kesän Sideways-festivaalilla koetun Melankolia Live -erikoiskonsertin Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 9. maaliskuuta. Ainutlaatuisella keikalla kuullaan lisäksi valikoima kappaleita yhtyeen aiemmilta levyiltä. Yhden aikakauden Ruusujen uralla päättävän illan ennakkoliput tulevat myyntiin perjantaina 1. joulukuuta klo 9 Lippu.fissa.
Ruusut rakensi viime keväänä julkaistujen ”Melankolia 1” ja ”Melankolia 2” -albumiensa pohjalta Melankolia Live -kokonaisuuden, joka sai ensiesityksensä kesäkuussa Sideways-festivaalilla, Helsingin Jäähallin Black Boxissa. Näyttävillä visuaalisilla elementeillä ja elämyksellisellä äänimaailmalla höystetty show rakentuu nyt Kulttuuritalolle tuorein elementein ja laajennetulla kokoonpanolla.
”Kulttuuritalon keikka on Ruusujen ainoa esiintyminen keväällä ja se päättää yhtyeen Melankolia -aikakauden. Luvassa on pianistilla ja jousikvartetilla laajennettu kokoonpano ja normaalia pidempi setti. Samalla kaksi ympyrää sulkeutuu kokonaan”, bändi kertoo.
Vuonna 2018 debyyttialbuminsa julkaissut Ruusut tunnetaan yhtenä kotimaisen elektronisen popmusiikin edelläkävijöistä. Yhtyeen muodostavat Ringa Manner, Alpo Nummelin, Samuli Kukkola ja Miikka Koivisto.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Kulttuuritalo (Helsinki), Sturenkatu 4, FI-00510 Helsinki, Suomi,Helsinki, Finland

Tickets

Sharing is Caring: