KY-Slice Scramble & Shottiskini

Sat Jun 12 2021 at 03:00 pm

Paloheinä Golf | Helsinki

Publisher/HostKY-Slice
FORE! ⛳️ Poltteleeko tuore Green Card taskussa ja pelaamaan pitäisi päästä? Vai oletko jo kokeneempi golfari, joka mielellään jakaa oppejaan uudemmille tulokkaille rennon kisan muodossa? Vai onko erikoisuutesi kenties kaljagolf, tuo ihana tekosyy nauttia lämpimästä kesäpäivästä ja kylmistä juomista?

No herranjestas, nyt on jokaiselle jotakin!!! KY-Slice järjestää kaikille golfareille ja golfinmielisille taitotasosta riippumatta rentohenkisen parikisan eli Scramblen. Myöskään janotasolla ei tänä vuonna ole enää väliä, sillä twistinä perinteisen Scramblen rinnalle on otettu mukaan täysin uusi pallon huitomisen muoto, Shottiskini! ? Mikäli Birdie-pulloa pääsee normaalisti avaamaan vain muutaman kerran kesässä, ei hätää. Tämä pelimuoto tulee pistämään hymyn huulille paatuneimmallekin Bogimyyrälle. ? (Tarkemmat säännöt ja ohjeet päivitetään tapahtumasivulle myöhemmin.)

Ilmoittautua voit joko yksin tai yhdessä valmiin pelipartnerisi kanssa. Jokaiselle löytyy joka tapauksessa pari! Mikäli green-card polttelee uunituoreena taskussa ja omat golftaidot epäilyttävät, älä huoli. Peliparit on tarkoitus muodostaa siten, että jokaisessa tiimissä pelaa kokeneempi golfkonna sekä lajin pariin vasta tutustunut. Kaikennäköiset ja muotoiset parit ovat kuitenkin sallittuja.

Kierros pelataan yhteislähtönä 9-reikäisenä Paloheinä Golfin kentällä klo 15:00 alkaen. Mikäli omia välineitä ei ole, kysy peliparilta tai vuokraa Paloheinästä edullisella 6€ hinnalla. Parhaimmille pareille luonnollisesti myös huikeita palkintoja luvassa pelin jälkeen!?

Tapahtuman hinta on 15€ ja ilmoittautuminen aukeaa tapahtumasivulle tänä perjantaina klo 15:00.

MITÄ: KY-Slice Scramble & Shottiskini
MISSÄ: Paloheinä Golf, Helsinki
MILLOIN: 12.6.2021 klo 15:00
MITÄ MAKSAA: 15 €

Event Venue & Nearby Stays

Paloheinä Golf, Kuusmiehentie 13, 00670 Helsinki, Finland, Helsinki, Finland

Discover more events by tags:

Sports in Helsinki

Sharing is Caring: