Kuvaja & Kipinät: Sun luo

Sun Jan 30 2022 at 05:00 pm

Musiikkitalo: Sonore-sali | Sipoo

Kuvaja
Publisher/HostKuvaja
Kuvaja & Kipin\u00e4t: Sun luo
Advertisement
Tammikuussa Sonore kaikuu nuorta ja lahjakasta lauluvoimaa, kun lauluyhtye Kuvaja ja popkuoro Kipinät yhdistävät voimansa ensi kertaa konsertissa “Sun luo”. Konsertin kantavina teemoina ovat yhdessä laulamisen sekä läheisyyden voima.
//
Kuvaja on syksyllä 2017 perustettu viisihenkinen lauluyhtye, jonka taiteellisen toiminnan ytimessä on ajatus musiikin hoitavasta voimasta. Syvien tekstien ja rehellisten tulkintojen kautta Kuvaja peilaa musiikillaan ihmisyyttä - sen syviä uurteita ja herkkiä hymyjä. Kuvajassa laulavat Anni-Kaisa Haukka, Anna Karjula, Laura Vallenius, Joona Vallenius ja Aleksi Vasko.
www.kuvajaofficial.com
Kipinät on valovoimainen rytmimusiikkiin keskittyvä kuoro, joka elää rakkaudesta yhdessä laulamiseen ja vaalii uudella raikkaalla tavalla suomalaista kuoroperinnettä. Kollektiivia johtaa sen perustaja Kaisa Halmemies. Musiikkitalossa on kuullaan taattua kipinöivää meininkiä, rytmikästä groovea ja rikkaita harmonioita.
Jyväskyläläinen Kipinät-kuoro on tullut laajemmalle yleisölle tutuksi Radio Suomipopilla tehdyistä artistiyllätyksistä sekä Talent Suomen semifinalistina. Vuonna 2019 1-vuotias kuoro palkittiin kolmella kultaleimalla sekä kuoronjohtajapalkinnolla Tampereen Sävelessä.
www.kipinatkuoro.fi
Liput 30/20€
https://www.ticketmaster.fi/event/kuvaja-kipinat-sun-luo-biljetter/305349
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Musiikkitalo: Sonore-sali, Sipoo, Finland

Tickets

Sharing is Caring: