Kunstfestival i Roskilde

Fri Sep 03 2021 at 03:00 pm to Sun Sep 05 2021 at 04:00 pm

Musicon Scenen - FAM, Musicon Roskilde | Roskilde

Kunstfestival i Roskilde
Advertisement
Kunstfestival i Roskilde
Åbningstider:
Fredag 3/9 kl. 15-18
Lørdag 4/9 kl. 10-16
Søndag 5/9 kl. 10-16
Entre 20 kr.
Udstillingens adresse:
Hal 9, Rabalderstræde 9, 4000 Roskilde
I tre dage omdanner 60 kunstnere fra Roskilde og store dele af Sjælland Musicons største eventhal til et brag af en kunstfestival, hvor der udstilles billedkunst, skulpturer, fotografier, keramik, glaskunst m.m.
I år vil besøgende blive mødt af en 3 m. høj mikrofon bygget af naturmaterialer, der afspejler nogle af de nye strømninger om bæredygtighed som mange kunstnere har taget til sig. Skulpturen, som står på pladsen foran hallen, er lavet af Christian Birch, der til daglig tækker stråtage.
Musicon Kunstfestivalen kører for 11. år i træk, som en festlig begivenhed, der tiltrækker et stort antal besøgende, der ønsker at få en kunstoplevelse, en uformel snak med kunstnerne, eller kommer for at nyde en forfriskning i Kunst Caféen.
Det er Foreningen Kunst på Musicon, der står bag det store arrangement. Foreningen består af udøvende kunstnere og kunstinteresserede, der siden 2009 har braget igennem den nye kreative bydel Musicon med udstillinger og forskellige kunstneriske projekter.
Foreningen arbejder i tæt samarbejde med Kunstskolen MusiconArt. Til daglig holder foreningen Kunst på Musicon til i KunstSmedjen med Roskilde Festival Højskole Formhuset og Museet for Samtidskunst som naboer.
Betonfabrikkens gamle smedje drives nu som Kulturhus med galleri, åbne værksteder, atelier, eventsted med musik og teater samt mødested for Musicons besøgende og foreningens medlemmer.
Kunst på Musicon er en græsrodsforening, der blev dannet i 2009 med det formål at bidrage til bydelens kreative image gennem kunstneriske aktiviteter.
En stor gruppe af foreningens frivillige ildsjæle holder til daglig KunstSmedjen åben for gæster og har gennem årene bidraget til mange kunstneriske projekter og events.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Musicon Scenen - FAM, Musicon Roskilde, Musicon, 4000 Roskilde, Denmark, Roskilde

Tickets

Discover more events by tags:

Festivals in RoskildeArt in Roskilde

Sharing is Caring: