Kunstdykk på Granum med Martin M Hvattum

Tue Oct 10 2023 at 06:00 pm to 07:30 pm

Einar Granum Kunstfagskole | Oslo

Einar Granum Kunstfagskole
Publisher/HostEinar Granum Kunstfagskole
Kunstdykk p\u00e5 Granum med Martin M Hvattum
Advertisement
Martin Hvattum er illustratør, billedkunstner og lærer ved Einar Granum Kunstfagskole. Han driver som illustratør med et bredt nedslagsfelt. Med interesse for bla. redaksjonell illustrasjon, tegneserier, kommunikasjon, design, figurativ tegning og mer frie uttrykk har han vært på en oppdagelsesferd innenfor tegning og maling som han ikke på noe som helst vis føler seg ferdig med.
I undervisningen er han opptatt av skaperglede, nysgjerrighet og utvikling. For ham er det viktig med et godt samspill innad i klasserommet slik at han sammen med studentene kan skape et positivt læringsmiljø.
Martin er også aktiv på frivillig basis i Grafill, en interesseorganisasjon for visuell kommunikasjon. Hvor han har vært med på å produsere seminarer, foredrag, workshops m.m.
Han er utdannet i hovedsak fra Academy of Art University, i San Francisco, hvor han hadde fokus på billedkunst og illustrasjon. Og ble uteksaminert med distinksjon i 2012.
***
Kunstdykk på Granum holdes i auditoriet på Einar Granum Kunstfagskole, fire tirsdagskvelder i semesteret, kl. 18.00–19.30. Det serveres kaffe/te og noe å snackse på.
Kunstdykk på Granum ledes av kunsthistoriker, formidler og granumlærer Hilde Hernes. Dykkene innledes med en selvpresentasjon av gjesten, etterfulgt av en samtale. Det er mulig å stille spørsmål fra salen i etterkant av samtalen.
Mer om Kunstdykk på Granum her: https://granum-kunstfagskole.no/events/kunstdykk (klikk på lenken)
Velkommen!
***
HØSTENS KUNSTDYKK PÅ GRANUM
12. september - Love Terins
10. oktober - Martin M. Hvattum
7. november - Marit Roland
5. desember - Kristian Pedersen
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Einar Granum Kunstfagskole, Vulkan 17,Oslo, Norway

Discover more events by tags:

Workshops in OsloArt in Oslo

Sharing is Caring: