Kunstdykk på Granum med Anne Guro Larsmon

Tue Mar 15 2022 at 06:00 pm to 07:30 pm

Einar Granum Kunstfagskole | Oslo

Einar Granum Kunstfagskole
Publisher/HostEinar Granum Kunstfagskole
Kunstdykk p\u00e5 Granum med Anne Guro Larsmon
Advertisement
Velkommen til årets andre kunstdykk! Denne gangen er vi så heldige å få besøk av billedkunstner Anne Guro Larsmon. I løpet av kvelden blir vi blir bedre kjent med henne og ikke minst gis vi et innblikk i hennes kunstnerskap.
--
Anne Guro Larsmon (f. 1981) er utdannet fra Kunsthøgskolen i Bergen og California Institute of the Arts. Hun har i store deler av sin karriere bodd i LA. Larsmon jobber med skulptur som medium, ofte i materialer som stål, messing og glass. Arbeidene hennes er konseptuelle, men problematiserer likevel forholdet mellom abstraksjon og representasjon. Hun er inspirert av analytisk tenking, vitenskap og kinematografi, og er opptatt av persepsjonen av objekter, kulturelle meningsbærere og dets språk. Gjennom kunsten sin forsøker hun å bryte opp persepsjonen i deler og fokusere på elastisiteten mellom fortid og nåtid.
Hennes arbeider har vært inkludert i utstillinger på Vigelands Museet, Michael Thibault Gallery, Kunstnernes Hus, Billedhoggerforeningen, Sonce Alexander Gallery og Charlottenborg Kunsthal. I 2016 vant hun pris for mest betydningsfulle verk på Høstutstillingen og er blant annet kjøpt opp av Innkjøpsfondet for Kunsthåndverk.
---
Nettside: http://www.anneguro.com/
--
OBS! På grunn av koronasituasjonen er det plass til maksimalt 20 personer til sammen i auditoriet på Granum. Du vil derfor kunne bli avvist i døra, dersom salen er full. Kunstdykket blir digitalt tilgjengelig uka etter. Det er krav om å bruke munnbind der du ikke kan holde 2 meters avstand fra andre.
--
Se tidligere kunstdykk på Einar Granum Kunstfagskoles YouTube-kanal: https://www.youtube.com/playlist?list=PLNdgxKPrAJsork6K7kc2XqIL2SkZs4J-y
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Einar Granum Kunstfagskole, Vulkan 17, Oslo, Norway

Sharing is Caring: