Kunst & Håndverk 1

Sat Feb 04 2023 at 01:00 pm to Sun Feb 12 2023 at 04:00 pm

Guttestreker | Oslo

Guttestreker
Publisher/HostGuttestreker
Kunst & H\u00e5ndverk 1
Advertisement
Guttestreker presenterer: Kunst & håndverk 1.
Vi har samlet et knippe kunstnere som alle har stort fokus på håndverk. De har alle sitt unike uttrykk og jobber alle med forskjellige medier og teknikker. Pølseteknikk, nålefilting, mosaikk og tegning er blant teknikkene som benyttes for å skape de mange kunstverkene.
2 svenske og 2 norske, 2 kvinner og 2 menn. Alle med forskjellig utgangspunkt, noen har vært utøvende kunstere over flere år, mens andre har akkurat begynt sin reise. Felles for de alle, er at teknikk og håndverk står i fokus.
Vi håper dere alle vil ta turen innom oss og oppleve alle de magiske verken denne gjengen har skapt! Det blir selvsagt fest utover kvelden og langt ut i natten.
------------------------------------------------------
Nellie Jonsson (f.1992, Umeå, Sverige) bor og arbeider i Oslo.
Nellie Jonsson jobber med keramikk, maleri og skulptur, ofte i kombinert form. Stilleben fra hverdagsscener dukker som regel opp som motiver i Jonssons arbeider. Uventede kombinasjoner eller malte elementer antyder en fortelling, og setter et særegent preg på uttrykket.

Nellie er utdannet ved Kunsthøgskolen i Oslo med BFA (2016-2019) og MFA (2019-2021) i materialbasert kunst med fordypning i keramikk. Hun har deltatt i gruppeutstillinger på RAM Galleri (2022) og Charlottenborg Vårutstilling kl. Kunsthal Charlottenborg (2020) blant andre. Hun har hatt utstilling i butikkvinduer på Valkyrien i samarbeid med Salgshallen (2021), og separatutstilling på QB Gallery (2021).
------------------------------------------------------
Julius Karoubi (f. 1998, Oslo) bor og arbeider i Oslo.
Karoubi utforsker et bredt spekter av medier ved å hente inspirasjon fra popkultur og forbrukeremballasje, så vel som hans familiearv fra Frankrike og Algerie. Gjennom mosaikk, tegning, maleri og mote, ved å bruke logoer, fargekombinasjoner, materialkvaliteter og tradisjonelt håndverk som en del av sitt repertoar, forvandler han det visuelle språket til abstraksjoner bestående av mønster og repetisjon.
------------------------------------------------------
Matilda Höög, født 1980 i Stockholm, bor og arbeider i Oslo.
Bruker forskjellige teknikker og materialer. Maleri, tegning og grafikk. Sentrale tema er relasjoner, dynamikk og sanselige kontraster.
Verken hun viser på utstillingen er laget med nålefiltingsteknikk, i hvilka hun fokuseret på farger og lys, og ullfibrenes særpregede kvaliteter.

------------------------------------------------------
Magnus Sørensen (f.1990) Bor og arbeider på Tromøya, utenfor Arendal.
«Kunst & håndverk 1» blir hans første gruppeutstilling. Magnus benytter seg av blyant for å skape intrikate og hyperdetlajerte motiver. Han debuterer med serien «fra oven», en tittel basert på perspektivet, og menneskers lyster og laster.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Guttestreker, Frydenlundsgata 17,Oslo, Norway, Oslo, Norway

Discover more events by tags:

Art in Oslo

Sharing is Caring: