Kristin Dahl på SALT

Fri Oct 15 2021 at 09:00 pm

SALT art & music | Oslo

SALT art & music
Publisher/HostSALT art & music
Kristin Dahl p\u00e5 SALT Langhuset, en arktisk katedral og SALTs største innendørs scene. En scene med et program som spenner seg fra unge entusiaster med iver etter å utforske, til etablerte toneangivende kunstnere.
Kristin Dahl slipper endelig debutalbumet «Freedom Comes», og feirer dette med releasekonsert på SALT. Denne fredagen tar Kristin med seg fullt band, og er klar for å vise Oslo hva hun har jobbet med i lang tid.
Kristin Dahl begynte tidlig med klassisk musikk, men fikk den virkelige åpenbaringen for musikk da hun for første gang hørte Destiny´s Child. Hun har senere latt seg inspirere av artister som Aretha Franklin, D’Angelo, Alabama Shakes og Noora Noor. Hun har tidligere turnert med band rundt i hele Norge, og har blandt annet varmet opp for Led Zeppelin-vokalist, Robert Plant. Nå er hun klar for å spille på SALT med et rykende ferskt album.
Med en kraftfull stemme, blir en rytmisk blanding av soul, blues, og R&B bundet sammen til storslått musikk. Uten å avsløre for mye om hva tekstene hennes handler om, ønsker hun selv at lytterne finner sin egen mening og betydning i dem.
Med på scenen:
Jørgen Kasbo – Gitar
Ørjan Lægreid – Bass
Ruben Dalen – Trommer
Øystein Heide Aadland – Keys
Klara Høeg – Kor
Malin Byberg – Kor
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Langhuset har sittende publikum. SALT har bordservering, mat og drikke bestilles via app. Menyer og mattilbud finnes her: salted.no/food

Event Venue & Nearby Stays

SALT art & music, Festningsallmenningen, Oslo, Norway

Tickets

Discover more events by tags:

Music in OsloEntertainment in Oslo

Sharing is Caring: