Kontaktin ekskursio HelsinkiMissioon

Wed Dec 08 2021 at 01:00 pm to 02:00 pm

Albertinkatu 33, FI-00180 Helsinki, Suomi | Helsinki

Kontakti ry
Publisher/HostKontakti ry
Kontaktin ekskursio HelsinkiMissioon
Advertisement
Unfortunately, this event will only be held in Finnish.
---
Ekskursiot eli työelämävierailut ovat vihdoin täällä taas! ? Lähde siis Kontaktin mukaan tutustumaan sosiaalialan järjestön HelsinkiMission toimintaan.
”Vähennämme yksinäisyyttä. Lisäämme hyvinvointia. Kohtaamme myötätunnolla. Visiomme on, että kaupungissa kukaan ei jää yksin. Arvomme ovat ihmiskeskeisyys, asiantuntijuus, kunnioitus ja uteliaisuus.
Teemme työtä sekä ammattilaisten että vapaaehtoisten voimin lapsiperheiden, nuorten, senioreiden ja erityisryhmien parissa.”
Ekskursiolla esitellään esimerkiksi HelsinkiMission toimintamuotoja, työntekijöiden uratarinoita sekä työllistymismahdollisuuksia. Opiskelijoilla on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä.
Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa perjantaina 19.11.2021 klo 10.00. E-lomake ilmoittautumista varten julkaistaan tässä tapahtumassa ja Kontaktin sähköpostilistalla. Ilmoittautuminen on auki 1.12. saakka. Mukaan mahtuvat ensimmäiset 25 ilmoittautunutta, joten varmistathan paikkasi hyvissä ajoin!
Ekskursiolle mahtuneet saavat erillisen vahvistuksen ja lisäohjeet sähköpostitse. Ilmoittautuminen on sitova, mutta jääthän sairastumistapauksessa kotiin.
Kysymykset ekskursiosta voi osoittaa Kontaktin työelämä- ja alumnivastaavalle Katri Laitiselle ([email protected]).
HelsinkiMission tila on esteetön. Tapahtumassa noudatetaan Kannunvalajien turvallisemman tilan periaatteita: https://docs.google.com/document/d/1RD5M5zjcefLyvB0C3BxxyQSbcSUpdkGVYQaci1ajnTs/edit?fbclid=IwAR1NzeY_DugQAoLA1saRFg1eMoUIR0bSauwKJlsLFu3zDIdePbXexZOkvR8
MITÄ? Ekskursio HelsinkiMissioon
MILLOIN? 8.12.2021 klo 13-14
MISSÄ? Albertinkatu 33, 00180 Helsinki
MIKSI? Koska excut on BACK!
Lue HelsinkiMissiosta lisää: https://www.helsinkimissio.fi/
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Albertinkatu 33, FI-00180 Helsinki, Suomi, Helsinki, Finland

Sharing is Caring: