Koncert med Karen la Cour // VÆKST #3

Thu Dec 02 2021 at 06:00 pm to 10:00 pm

Villa Kultur | Copenhagen

Villa Kultur
Publisher/HostVilla Kultur
Koncert med Karen la Cour \/\/ V\u00c6KST #3
Advertisement
Villa Kultur er stolte af at kunne præsentere en unik koncertaften med Karen la Cour i balsalens rustikke omgivelser.
Selvom hun foreløbigt kun har delt to live-sessions med omverdenen, er man ikke i tvivl om, at der er noget stort i vente fra Karen la Cour. Med en vokal, der både rummer de svimlende fraseringer og en selvsikker ro, demonstrerer den unge sanger et overskud, som er de færreste talenter forundt. Hendes smukke kompositioner, der placerer sig i snittet mellem jazz og soul, kommer især til deres ret, når de fremføres live - ikke mindst denne aften, hvor vi har inviteret to blæsere til at matche sangerens imponerende stemme.
Koncerten er en del af kulturprogrammet VÆKST, der faciliterer kunstneriske møder mellem vækstlagets aktører indenfor musik og samtidskunst. Efter koncerten kan du således opleve en udstilling af Alice Topsøe-Jensen i villaens orangeri. Eventet opdateres løbende.
Koncert med Karen la Cour // VÆKST #3
Torsdag d. 2. december kl. 18.15 (dørene åbner kl. 18.00)
Villa Kultur, Krausesvej 3, 2100 Østerbro
Pris: 80 kr.
________
Med VÆKST ønsker Villa Kultur at sætte unge kunstnere i stævne på tværs af kreative discipliner. Igennem programmet, som tæller udstillinger, performances og koncerter, vil vækstlagets artister og kunstnere mødes på ny under tematikken VÆKST. Programmet ønsker at gøde de kreative vækstlag med nye samarbejder, anderledes publikumsoplevelser og eksponering på tværs af det sædvanlige publikum.
Kunstprogrammet er kurateret af Nanna Saplana & Ida Schyum og finder sted i villaens orangeri – et vækstrum for planter. Musikprogrammet er udviklet i samarbejde med Laurits Heegaard, Managing Director i PREP MUSIC.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Villa Kultur, Krausesvej 3, Copenhagen, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: