Komodo I Silver Lake in het Vondelpark Openluchttheater

Sat Aug 07 2021 at 03:00 pm

Vondelpark Openluchttheater | Amsterdam

Vondelpark Openluchttheater
Publisher/HostVondelpark Openluchttheater
Komodo I Silver Lake in het Vondelpark Openluchttheater Het is weer zomer, dus we gaan ???????????? ???? ?? ???? in samenwerking met Vondelpark Openluchttheater en Sena Performance! ? Op zaterdag 7 augustus staan niemand minder dan Komodo en Silver Lake in het Vondelpark Openluchttheater. Anders dan je gewend bent, kun je dit jaar niet op de bonnefooi binnen lopen bij het Vondelpark Openluchttheater i.v.m. de huidige maatregelen. Je moet vooraf online reserveren en een kleine bijdrage per stoel afrekenen. Dit kan via de onderstaande link. ??

- Komodo: deze band is niet vast te pinnen op de muzikale wereldkaart. In hun vintage exotic rock-’n-roll zitten stijlen verweven van over de hele wereld: woestijnblues, surfrock, afro-disco, psychedelic 60’s, rumba en Indiase raga. Alles met een weelderige meerstemmigheid, nietwesterse ritmes en klanken en onverwachte instrumenten. De muziek van Komodo is misschien een beetje vreemd, maar érg catchy en dansbaar.
- Silver Lake: na een ontmoeting in de romantische, nachtelijke setting van een oude Amsterdamse kroeg, besloten Marleen Hoebe en Jesse Koch partners te worden in het leven – en later, de muziek. Dit werd de fundering voor het artistieke duo Silver Lake. Op hun self-titled debuutalbum ‘Silver Lake’ kunnen parallellen getrokken worden met artiesten als Alexandra Saviour, Lana del Rey en The Last Shadow Puppets – evenals oude troubadours zoals Nancy Sinatra en Lee Hazlewood. Met een knipoog naar het verleden maar met de ogen scherp gericht op de toekomst, en middels moderne productietechnieken hand in hand met oude analoge apparatuur, slaagt Silver Lake erin om een synthese te creëren van een vintage, doch eigentijds geluid.

Datum: zaterdag 7 augustus
Locatie: Vondelpark Openluchttheater
Aanvang: 15:00 uur
Meer info en reserveren: www.openluchttheater.nl/artiest/silver-lake-komodo/

Event Venue & Nearby Stays

Vondelpark Openluchttheater, Vondelpark 5-A, 1017 PK Amsterdam, Netherlands, Amsterdam, Netherlands

Tickets

Sharing is Caring: