Kom og syng: Årstidssange med DR Vokalensemblet | DR Koncerthuset

Sat Oct 29 2022 at 04:00 pm UTC+02:00

DR Koncerthuset | København

DR Koncerthuset
Publisher/HostDR Koncerthuset
Kom og syng: \u00c5rstidssange med DR Vokalensemblet | DR Koncerthuset
Advertisement
Kom og syng med, når DR Vokalensemblet inviterer til fællessang ved skumringstid i DR Koncerthusets Studie 2. Dirigenten Carsten Seyer-Hansen er klar ved flygelet og fortæller også om sangene, som er udvalgt blandt de mest elskede danske årstidssange.
Når mørket sænker sig og dagene bliver kortere, er der ikke noget bedre end at mødes for at synge sammen. Og når en erfaren kordirigent fører an og spiller til, kan man samtidig lære lidt nyt om de danske årstidssange, vi kender så godt – og måske endda føje et par nye til repertoiret.
Til dette fællessangsarrangement er det dirigenten Carsten Seyer-Hansen, kendt fra bl.a. Københavns Domkirke, Aarhus Domkirke og Københavns Drengekor, som leder publikum og DR Vokalensemblet gennem nogle af de mest elskede danske efterårssange.
Der bliver også mulighed for at opleve DR Vokalensemblets særlige fornemmelse for den danske sangskat, som har vundet international genklang gennem bl.a. albummet Årstiderne – 28 danske sange. Alt i alt en eftermiddag, som lyser op i efterårsmørket og giver ny energi til de kolde vintermåneder!
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

DR Koncerthuset, Ørestads Boulevard 13, København, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: