KinderMuziekFestival 2021 (Coronaproof) | Tolhuistuin Amsterdam

Sat Sep 11 2021 at 10:00 am to Sun Sep 12 2021 at 06:00 pm

Tolhuistuin | Amsterdam

Samba Salad
Publisher/HostSamba Salad
KinderMuziekFestival 2021 (Coronaproof) | Tolhuistuin Amsterdam Het KinderMuziekFestival is het liefste, meest oudervriendelijke, muzikaalste en gezelligste kinderfestival van Nederland. Op 11 en 12 september vindt het festival bij ons plaats in aangepaste, corona-proof vorm. En deze zesde editie van het KinderMuziekFestival wordt er één voor echte avonturiers. We gaan namelijk op muzikale ontdekkingstocht door de stadsjungle! En dat zie je terug in alles: van de optredens tot de aankleding, van de workshops en knutselactiviteiten tot het paspoort dat je bij de ingang krijgt en die bordenvol kijk- en doe-opdrachten staat.
Dus bedenk samen maar vast een goede ontdekkingsreizigersnaam en de spannende expeditie kan beginnen! Uiteraard geniet je van mooie optredens en de tuin vormt een nog onontdekte stadsjungle, waar we bijzondere diersoorten ontdekken en allerlei avonturen kunnen worden beleefd.
KinderMuziekFestival neemt bezoekers vanaf de allerkleinsten heel serieus! Ze geloven dat kinderen een veel volwassener muzikaal gehoord hebben dan soms gedacht wordt! Daarom programmeren ze artiesten, groepen en acts die voor jong en oud leuk zijn en waar je met de hele familie van kan genieten.
Hier alvast een tipje van de sluier: wat dacht je bijvoorbeeld van Janne & de Vogels, het nieuwe project van Janne Schra, die spiksplinternieuwe, Nederlandstalige chansons met wortels in de jazz en gipsymuziek komt spelen? Of van topvioliste Diamanda, die in 2020 door NRC werd genoemd als een van de talenten om in de gaten te houden het komende decennium. Of van De glazendraaier, die het enige glasorgel van Nederland heeft gebouwd en televisieoptredens deed van de Top 2000 tot De Wereld Draait Door en speelde op straattheaterfestival van Friesland tot Dubai? En dat is nog maar een kleine greep uit wat je kan verwachten.
Bestel hier je tickets: https://www.kindermuziek.nl/kindermuziekfestival/amsterdam/
De komende weken maken ze meer namen bekend. Volg ze op social media @kindermuziekfestival en je weet het als eerste!

Event Venue & Nearby Stays

Tolhuistuin, IJpromenade 2, 1031 KT Amsterdam, Netherlands, Amsterdam, Netherlands

Sharing is Caring: